Mine beste Friends-øyeblikk

Dette er sikkert ett av de kjekkeste innleggene jeg har laget den siste tiden! Jeg elsker Friends, og det tror jeg dere alle har fått med dere :-) I hvertfall dere på snap.. Jeg er Friends-avhengig og det er ikke uten grunn. Jeg elsker å se på det før jeg legger meg, når jeg står opp eller bare ha det på i bakgrunnen mens jeg lager mat eller rydder. Ross er jo helt klart min favoritt og den som er med i alle mine yndlings-episoder! Ross er definisjonen på min humor... Her er mine favoritt øyeblikk med denne gjengen!

♥ Når de går ut for å spille amerikansk fotball. Tror kanskje dette er min yndlings episode.. De er så morsomme alle 6 i denne episoden og jeg kan se den igjen og igjen.. Jeg elsker spesielt Ross og Monicas konkurranseinstinkt og når Rachel "nesten" klarer å gripe ballen..

♥ Når Rachel ringer Ross og sier hun er over han... Replikken nedenfor er verdt en mill!

♥ Når Monica og Rachel mister leiligheten sin. De bestemmer seg for å ha konkurranse. Chandler og Joey mot Rachel og Monica. Premien til jentene er at guttene skal bli kvitt anda og kyllingen de har som kjæledyr, mens guttenes premie er at de skal bytte leilighet. Ross finner opp utrolig gøye spørsmål og jentene taper for de ikke kan svare å hva Chandler jobber som... HA!

♥ Når Ross og Rachel gifter seg i Vegas.. Hello missis Ross, hello mister Rachel!

♥ Når Joey finner ut om Chandler og Monica sitt forhold og sverger på å ikke si noe til de andre. Hele denne episoden er genial og sikkert en av de beste.. "They dont know that we know, that they know we know". Jeg elsker reaksjonene når alle får vite det en etter en, det er så hysterisk!

♥ Ross og sandwichen... Noen har stjelt sandwichen hans... Når han skriker så alle duene i parken beveger seg... Need i say more...

♥ Rachel er gravid men alle tror det er Monica. Hver eneste episode får meg til å le så sykt men denne episoden gir meg tårer i øynene hver gang! Sikkert sett den 15 ganger men jeg elsker Rachels sårbare ansiktsuttrykk..

♥ Når Ross tar på seg skinnbuksene på date og ikke får de på igjen etter et toalettbesøk...... Må sees!

♥ Når Ross finner ut at Joey har fridd til Rachel og Joey slår Ross i cafeen. Joey vil så gjerne bli tilgitt og prøver å presse Ross til å slå han slik at han skal føle seg bedre.. Når Ross endelig går med på det så dukker Joey og han smeller hånden sin rett i lyktestolpen.. Haha. Også skal Joey vise at det var refleks også slår han hardt tilbake på Ross. Jeg dør hver gang..

♥ Når Brad Pitt gjester Friends og spiller en tidligere tjukkas som gikk på skole med Ross, Rachel og Monica. Han spiller Will, som hater Rachel og det skjuler han absolutt ikke.. Omg dette må være den beste episoden ever!! Jeg ler bare av å tenke på den. Alle replikkene i denne episoden er magisk og så morsom!

Denne episoden fortjener video!
♥ Når Christina Applegate gjester Friends og spiller den forferdelig frekke søsteren til Rachel. Hun er med på to episoder og begge er like morsomme. Tror hun vant en emmy for beste gjesterolle det året og det er ikke rart. "Amy" som hun heter er slem mot alle... Men hun er jo også utrolig morsom!
♥ Elsker jo også disse nedenfor! Ble fort litt langt så jeg samlet bilder fra google for å finne andre favoritt episoder..
Hva er dine favoritt øyeblikk med Friends-gjengen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer