Mine Afrika-kjøp

Jeg har enda ikke blitt vant til Norge-tid så jeg får meg en positiv overraskelse hele tiden. Det er bare én time som skiller Sør-Afrika og Norge nå på vinteren, men det er nok til at jeg blir glad hver gang jeg kommer på at vi har en time ekstra. Jeg har ikke kommet så langt som å stille klokken skjønner dere.. Haha :-)

I dag føler jeg at jeg nesten er frisk! Håper jeg er bra til helgen for da skal jeg ut med jentene fra studiene både fredag og lørdag. Fredag er det jentenes julebord og på lørdag har en av de beste bursdag som både jeg og Audun er invitert i. I tillegg til dette skal vi prøve å få besøkt onkelbarna til Audun. Det er en stund siden vi har vært der oppe nå. Koser oss alltid, men da MÅ jeg bli frisk slik at jeg ikke blir hun kjipe som sitter i hjørnet av sofaen og bare ser i taket.

Disse tingene det er bilde av er forresten ting vi kjøpte i Afrika. Ble ikke så mye denne ferien og det ble det ikke forrige heller. Vet ikke om det er fordi jeg begynner å bli gammel eller fordi jeg finner så utrolig mye mer underholdning i å være med Audun, men jeg har seriøst aldri shoppet så lite på ferie. Før elsket jeg å shoppe på ferie for det var mye billigere og utvalget var helt annerledes enn hjemme men nå i det siste når jeg har reist med Audun, så har jeg prioritert andre ting. Men litt har det blitt da, spesielt fra marked for det elsker jeg å gå på!

Både neshorn-bokstøttene, armbånd, nøkkelringen og den afrika greien er kjøpt på marked. Jeg aner ikke hva det heter, men den Afrika-greien er til å ha på bordet under stekepanner, hva heter dette? :-P

Den store hvite hatten og skoene er kjøpt på kjøpesenter og var det "dyreste" jeg kjøpte. Tror jeg ga 100 kr for hatten og 300 kr for skoene. Billig for oss, men ganske dyrt der nede. Det kjøpesenteret lå ved turistattraksjonene og var et litt sånn "overklasse"-plass. For oss er det helt vanlig kjøpesenter men er man fra middelklasse her hjemme i Norge, så er man ganske rik der nede.

Nå har jeg akkurat sittet på Svenske Hollydwood fruer her. Vet ikke hvordan det blir mottatt av Audun når han kommer ut fra do, men jeg så på noe politikk-greier med han i går kveld, så i dag er det min tur til å velge.. Trash-tv it is! :-) Hva gjør dere i kveld?

_________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Spiremor
Spiremor,
Fine ting! 😊
nouw.com/spiremor
martaalise
martaalise,
HEP
HEP,
Så fine ting! Og ikke handle så mye er i det minste godt for lommeboken da, hehe 😊 Ler alltid like godt av svenske hollywoodfruer, men her i stua er det farmen tid nå 😊 Kos deg videre!
nouw.com/hep
martaalise
martaalise,
ja sant sant 😃
nouw.com/martaalise
Anne
,
Kjempe flott!!!
martaalise
martaalise,
Cathrine
,
Så mye fine ting. Nå håper jeg du er helt frisk igjen snart. Det til å ha under stekepanner på bordet kalles gryteunderlag 😊
Ha en fin dag vakre deg:-) . Klem
martaalise
martaalise,
Haha det var det jeg lette etter! googlet meg ihjel! Men nå vet jeg det for alltid; gryteunderlag...
nouw.com/martaalise