Mine 8 nyttårsforsetter

Når ett nytt år starter så har man alltid de sykeste nyttårsforsetter. Man skal bli rikere, tynnere, flinkere på skolen og bli forfremmet på jobb. All creds til dere som fra første januar spiser salat til hvert måltid og sitter med hodet ned i alle leksikonene samtidig som dere lager budsjett over hver eneste krone som skal bli brukt i løpet av året. Dere vil alltid forbli mitt forbilde - selv om det er uoppnåelig for meg som har late dager med sug på sjokolade. Likevel har jeg også forsetter.. I år litt mer realistiske og ikke minst viktige nyttårsforsetter for meg selv og Audun.

Jeg har lært utrolig mye dette året som jeg har blogget og derfor vil forsettene, eller målene mine være i forhold til det. Jeg har vært i media mange ganger, noe som har gjort at det kommer utrolig mange mennesker som egentlig ikke leser bloggen min innpå her. De er innom i 5 minutter og vet plutselig alt om meg, ofte kjenner de meg bedre enn jeg kjenner meg selv og med det utløser det; stygge kommentarer. Nå kommer jo også Insider episoden til Audun på kanal MAX og da er det viktig at jeg er forberedt.

1. Så mitt store nyttårsforsett i år er å ikke la det gå innpå meg. Jeg skal bry meg, jeg skal ta stilling til det og svare de som er kritiske. Men jeg skal IKKE bli lei meg, gråte eller hate livet mitt i 1 minutt fordi noen er innpå her å sier at jeg er dum, teit eller stygg. For det er jeg jo ikke.

2. Jeg har også regnet på det når Audun skal inn i fengsel og ut i fra alle meldingene jeg har fått av andre damer i min situasjon så skal Audun inn i løpet av 2016. Jeg håper vi har dette halvåret og kanskje mer. Men jeg skal late som vi ikke har det og utnytte hver dag. Heldigvis er vi veldig kosete og romantiske hver dag, så dette blir et lett nyttårsforsett, selv om det er jæææææææævlig trist og jeg blir lei meg av å tenke på det. Men jeg skal også prøve å ikke være så mye lei meg.

3. Svømmehallen åpner her i Arendal til neste uke, så da skal jeg og Audun være flink til å svømme. Jeg har selvfølgelig planer om å trene på senteret men det er ikke et stort mål for meg da dette kommer av seg selv. (Melder meg inn i morgen forresten). Men å svømme er ikke bare for å føle meg bedre, men for å få bedre bevegelighet, litt annerledes treningsform og få tilbake følelsen. Følelsen av å ha brukt en time på svømming slår alle post-trenings-følelsene. Før svømmehallen her i Arendal stengte, svømte jeg og Audun 2-3 ganger i uken. Det var ikke alltid like lett for meg å komme meg til svømmehallen, men nå ligger den 2 minutter fra oss - så ingen unnskyldning og frem med badedrakten!

4. Jeg har fått utrolig god respons på videoene mine og har fått en stor motivasjon ut av det. Derfor er planen min å få videoblogget mye mer enn det jeg har gjort. Min drøm er å ha ukens spørsmål på video og jeg testet det før jul men rakk bare en video før alt stresset med flytting og jul kom. Så om jeg ikke klarer dette får dere purre på meg. Jeg vil så gjerne og ser definitivt utslaget det gjør på både blogg og kommentarer. Dere blir kjent med meg på en helt annen måte og mange av dere ser at jeg ikke er en blåst, ung jente. 10 poeng til meg.

5. Jeg vil lage verdens koseligste leilighet for meg og Audun. Dette blir også et lett forsett siden jeg elsker å innrede og ha det fint rundt meg. Audun og jeg har også samme smak og allerede fått til veldig mye, så dette gleder jeg meg til å fullføre.

6. Få til en reise før Audun skal inn. Samtidig som vi driver å innreder her (og gud det er dyrt), så skal vi prøve å spare litt til en reise. Ja, vi har reist veldig mye siden vi ble kjent og jeg er glad vi har fått mulighet til det. Men vi har det SÅÅÅ gøy når vi reiser sammen. Vi finner på så mye gøy og koser oss der solen skinner.

7. Antijantelov. Som dere sikkert har skjønt, så gir jeg blanke faen i hva alle andre mener - tror dere i hvertfall. Det er ikke alltid jeg gjør det selv om det er det jeg viser. Så dette året skal jeg prøve å kaste janteloven i bosset og være meg selv 100 %. At andre ikke kan forstå eller vil forstå mitt liv må jeg bare nøye meg med. Og at jeg selv synes at jeg er fin en dag, ja, så er det lov å skrive det også.

8. LEVE ♥

Som dere ser så er ikke mine nyttårsforsett verdens vanskeligste å gjennomføre. Det er det som gjør det oppnåelig. Jeg har også mål som er "gøye" og derfor enklere å nå. Om du har et sinnssykt mål som du vil oppnå så er mitt råd å sette delmål. Håper dere alle får et fantastisk år og ikke banker dere selv opp med tusen nyttårsforsetter.

Marta Alise

Liker

Kommentarer