Mine 15 beste øyeblikk i SATC

Tror ikke det er noen serier i hele verden som har gitt meg så mye kjærlighetssorg og glede som Sex And The City. Jeg vil si at jeg fant denne serien etter alle andre(følte jeg ihvertfall), men når jeg først fant den, ble jeg helt forelsket - for jeg kjente meg sånn igjen. Jeg elsket manuset, kvinnene og følelsen serien ga meg, på godt og vondt. Her er mine 15 beste øyeblikk fra SATC.

1. Når Carrie og Big ligger i sengen også plutselig promper hun... Haha.. Å prompe foran han er vi er forelsket i.. Åhh dette er det verste! I hvertfall første gangen det skjer. Alle menn vet at vi damer promper, likevel prøver vi å late som vi er umenneskelige fine skapninger som bare bæsjer blomster og rosa skyer. Hvorfor? Det er jo ikke akkurat sånn at han slår opp om han får vite at vi også promper. Heldigvis over den fasen med Audun, men husker hvor det var i begynnelsen, haha :-)

2. "Du sa du elsket meg". Scenen hvor Carrie finner ut hvor lite hun egentlig betyr for Big. Han setter seg selv og jobb før henne. Big spør Carrie om å flytte til Paris med han, for å så si at hun må gjøre det for seg selv og ikke for han.. Vi har vel alle kjent på følelsen av å tro at vi betyr mye mer enn det vi gjør for en person, også finne ut at vi egentlig kan erstattes veldig fort. Så vondt. Denne følelsen har jeg kjent på mange ganger, men den jeg husker best er når det ble slutt med min første kjæreste som "voksen". Å innse at man ikke er god nok, eller fin nok for den personen til at den kan ta en annen avgjørelse for å ikke såre deg - det kommer jeg nok aldri over.

3. Når prippne, flinke og søte Charlotte blir dritings... Man blir litt forelsket i Charlotte, hun er så skjønn!

4. Når Carrie innser at det er slutt med Big... Og begynner å tvile på alt hun har hatt med han..

5. Samantha er den aller morsomste, det kan vi nok være enig i? "They dont call it a job for nothing!" Denne scenen med Samantha med en av sine mange elskere. Må bare quote (kanskje en av de beste replikkene gjennom hele sesongen);

"You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'."

6. Når Natasha finner ut at Big og Carrie har et forhold bak hennes rygg.. Denne scenen er grusom og selv om man er på Carrie sitt "lag", så får man så vondt for Natasha.. Etter denne scenen skjønner man hvor farlig "ulovlig" kjærlighet kan være. En av mange scener jeg gråter av hver gang, uansett hvem jeg er med og hvor jeg er.

7. Når Miranda må "fake" det.... De som sier at de ALDRI har gjort dette, lyger! Miranda er så hysterisk i denne scenen!

8. Når Samantha dater drittsekken Richard som er utro og ligger med alle. Istedenfor å gå fra han, blir hun i forholdet, men stoler ikke på han og er konstant desperat og paranoid. Dette tar livet av henne og selv om Samantha "aldri" blir forelsket, så skjønner man at selv henne, er såret. Plutselig er hun menneskelig likevel.

9. Når Carrie er utro mot Aiden med Big. Hun forteller det til Aiden rett før Charlottes bryllup og Aiden bestemmer seg for at dette ikke er noe han kan tilgi, selv om han elsker henne. Carrie må tilbake til bryllupet og holde masken for venninnens skyld. Verdens lykkeligste dag for noen, verdens verste dag for andre... Vi er alle i mot utroskap, men her ser man at selv den "beste" kan havne i en slik situasjon.

10. Samantha er hos legen for å ta en HIV test... Epic!

11. Tantric sex! MÅ SEES!

12. Samantha utgir seg for å være en annen, kun for å få tilgang til en klubb med basseng... Hun er så frekk og jeg elsker det! Samantha må være den venninnen vi alle ønsker oss!

13. Samantha får låne feriehuset til Richard og der er det uvelkomne gjester! Hahah... Dette tar hun seg av, på sin måte! Hun er så herlig!

14. Carrie har flyttet til Paris med russeren, men hun blir oversett og hater livet der borte. Scenen hvor de står på det fine og eksklusive hotellrommet, og hun forteller hva hun føler, trenger og hva hun søker i en mann er så fin og trist på samme tid. Tror de fleste kvinner kjenner seg igjen i dette.. I hvertfall jeg, og på den tiden jeg så denne episoden, hadde jeg ikke funnet den store kjærligheten. Jeg forstod godt hva hun mente, men jeg tenkte at jeg aldri kom til å finne den. Heldigvis, gjorde jeg det til slutt <3

15. Når Big"redder"Carrie i Paris.. Selv om han ikke alltid var det beste for henne, så var jeg Team-Big. De var jo meant to be... <3

Hvilket øyeblikk eller scene er din favoritt? Alltid når jeg tenker på SATC eller ser en random episode på tv3 eller på youtube så mimrer jeg tilbake til alle de kveldene hjemme hos mamma. Hun er også fan og hun ser de også om igjen om igjen, akkurat som meg :-)

Ble fort et veldig personlig innlegg, når det egentlig skulle være under kategorien "tips og underholdning". Men håper dere ser at jeg ikke alltid har vært så "lykkelig og forelsket" som jeg er nå. Jeg har også vært singel, blitt såret, "utforsket", hatt lyst på kjæreste, vært med gutter som ikke har vært bra for meg, blitt brukt, hatt masse kjærlighetssorg, grått, opplevd utroskap på begge sider, vært frustrert og følt meg uelskbar, om det er et ord. Jeg er selvfølgelig mest lykkelig når jeg har kjæreste, men det er viktig å kunne ha det bra med bare seg selv og kjenne på hva det vil si å være singel og ikke være avhengig av noen. Big kisses too all the single ladies 💋💃

Marta Alise

Liker

Kommentarer

nettothoughts
nettothoughts,
Veldig vanskelig å velge bare EN favoritt-scene. Det er så mange. Ble nett ferdig med serien for ørtende gang, og kjenner jeg egentlig allerede er klar for å starte igjen. Denne blir man virkelig aldri lei av!
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
Haha, ikke sant.. Hvor ser du dine serier?? Kunne ønske de hadde det på netflix...
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Det er så utrolig mange scener fra den serien eg elske så eg klare ikke å velge en 😊 så er det en serie som man kan se om igjen og om igjen hehe
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
:D ja vet... elsker den! <3
nouw.com/martaalise
Cecci
,
Hei Marta.
Jeg vet at dette er din blogg, men jeg vil gjerne skrive noe til Audun fordi om.

Jeg synes du virker som en herlig person. Du virker snill og god tvers gjennom, og jeg har ikke en vond ting å si om deg. Du får sikkert en del slemme kommentarer også , pga situasjonen du er i, men ikke la deg bli trykket ned pga det. Stå på!!!:-)

Synes det er viktig at du får litt skryt du også! Liker når du er med på bloggen:-)
martaalise
martaalise,
Hei Cecci <3 så utrolig hyggelig kommentar. Skal hilse masse fra Audun og si takk <3 Han ligger her syk og har det ikke så bra akk nå, så passet veldig fint med en søt kommentar fra deg <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Jeg har faktisk aldri sett så mye på det, kansje jeg må begynne med det, utrolig bra inlegg <3 Det er viktig som du sier og kunne være lykkelig alene, shoutout til all the singel ladies :*
martaalise
martaalise,
OMG! SE DET SNAREST!
nouw.com/martaalise