mine 10 hobbyer

God morgen dere :-) I dag er planen slik: trening, blogging og kosekveld med en venninne. Jeg drar på fredag til Sandefjord og blir der til søndag. Jeg skal i en 90-talls bursdagsfest også til Bergen en uke. Blir igjen en stund til jeg ser Audun, men jeg har ikke vært hjemme siden jul... Gleder meg skikkelig til både Sandefjord og Bergen. Må nok pakke baggen igjen, haha :-) Hva skal dere i helgen?

I dag tenkte jeg å fortelle dere om mine hobbyer. Noen vet dere, noen ikke. Jeg tror dere som har lest en stund vet hva jeg liker å gjøre. Men gøy å lage en liste likevel :-)

Høre på musikk: Jeg elsker å høre på musikk og ser på det som en egen hobby. Jeg kan sitte timesvis å søke på nye sanger, eller sanger som ligner på de jeg liker. Jeg er også en "sucker" for å analysere tekster og hører gjerne på svensk, spansk, fransk og engelske tekster. Det er så tilfredsstillende. Musikk er også med meg når jeg vasker, når jeg kjører og når jeg blogger :-)

Yoga: Når jeg startet med yoga i fjor høst så tok jeg helt av. Flere økter per dag, masse svette, tårer og glede. Det ga meg så mye. Og det varte i ca 7 mnd før jeg fikk en skade. Nå har jeg hatt pause en god stund, men har begynt med morgenyoga. Det er deilig å starte dagen med litt strech og pusteøvelser. Hadde ett mål om å bli mykere enn Audun, og det nådde jeg tidligere i år - men nå tror jeg han har tatt meg igjen... HER finner dere yogavideoer som er gratis og gøy å se på. Yoga with Adrienne er så gøy!

Shoppe: Min mest overfladiske hobby? Haha :-) Jeg elsker å gå i butikker, men netthandel er jo også morro - spesielt når man går å henter klærne i posten. Å se etter fine mønstre, snitt og stoff! Ahh! Jeg elsker det! Det er også gøy å henge de opp i walk in closet mitt og se hvor det passer. Mine favorittbutikker er omtrent alle i utlandet, H&M og Lindex.

Lage mat: Jeg er ikke verdens beste på kjøkkenet men jeg synes jeg har blitt flink. Før jeg møtte Audun gikk det mye i ferdigmat, salater og knekkebrød til middag. Men så begynte han å heie på meg og slukte alt jeg laget, og da fikk jeg interesse og lidenskapen for å stå på kjøkkenet. Elsker når jeg bare eksperimenterer med det vi har liggende i kjøleskapet. Det er også kjekt å lese matbloggere, se kokke-videoer og få inspirasjon av de som er bedre enn meg på kjøkkenet. To gode matbloggere som jeg liker er Trines matblogg og det søte liv :-)

Gamble: Nå kan jeg tenke meg at dere blir overrasket, men jeg liker å gamble. Det er spennende, gøy og utfordrerne. Audun skal alltid gamble på alt. Og jeg er lik. Vi tipper alltid på ting og når en av oss knuser den andre i et veddemål så er vi skikkelig dårlige vinnere og tapere. Når vi er på ferie og det er et casino i området, så må vi innom! Men vi blakker oss aldri, selv om det er vanskelig å slutte. HER har jeg vært innom ett par ganger. Sykt enkelt når det er på mobil.

Blogge: Selv om jeg kan tjene litt på bloggen, så er det en stor hobby som jeg hadde drevet på med uansett! Det er så gøy og jeg tipser alltid folk rundt meg om at de må starte å blogge. Ta bilder, skrive tekster og dele er så kjekt. Jeg får så mye igjen for det og koser meg skikkelig når jeg først er i gang. Koselig å se tilbake i arkivet siden man dokumenterer livet sitt.

Dekorere leiligheten: Jeg kunne lett jobbet med å dekorere hus og leiligheter. Det er så kjekt å velge ut farger, møbler og type stil! Interiørbloggere og magasiner gir meg så mye inspirasjon! Leiligheten vår er ferdig og jeg er fornøyd, men jeg drømmer meg ofte bort og gleder meg til vi skal innrede ett helt hus :-)

Serier: Ja, jeg elsker å se serier og jeg kan se det i timesvis! Timene bare renner av gårde mens jeg koser meg med en ny serie som virkelig fanger meg. Det kan være om hva som helst, bare ikke noe scifi og viking-greier :-)

Trene: Jeg har et skikkelig on-off-forhold til trening. Jeg kan være flink i noen måneder også ha en laaang pause! Men når jeg først er i gang, så liker jeg det skikkelig. Spesielt visst jeg har god musikk på ørene.

Reise: Hvem elsker ikke å reise? Det er så gøy å se nye kulturer og treffe nye mennesker! Så spennende med språk, sol og fine bygninger. Jeg elsker virkelig å reise og håper jeg alltid forblir det :-)

Nå skal jeg dra meg opp fra sengen, ta på meg joggeskoene og gå litt. Håper jeg klarer å løpe også. Etterpå er jeg tilbake med blogging og besvaring av mail. Dere som har sendt meg mail i løpet av ferien får svar i dag :-) Senest i kveld. Om dere ikke får svar så er det fordi jeg ikke har sett den, så da er det bare til å sende igjen!

Hvilken er deres favoritt hobbyer? :-)

Marta Alise

Liker