MIN UKEPLAN

Da var det plutselig mandagskveld og innlegget jeg skulle legge ut for noen timer siden kommer først nå.. Sorry Mcflorry :-) Men dagen i dag ble litt rar for jeg sovnet plutselig. Gikk veldig bra i dag tidlig. Jeg stod tidlig opp, stakk ned til byen for å trene også dro jeg hjem for å dusje og spise frokost. La meg ned på sofaen for å jobbe litt, men endte bare opp med å se serier... Snakk om viljestyrke! Når den viktige tiden kom, altså timene hvor jeg hadde planer, så sovnet jeg! Våknet av at Camilla kom inn inngangsdøren mens jeg var midt i powernapen! Skulle jo vært ferdig kledd på og snakket med Audun innen den tid! Så tok jeg opp telefonen min og da hadde jeg 12 ubesvarte og 2 beskjeder som var lagt igjen fra Audun. Ahh! Ble helt stresset for vi har kun den ene samtalen i uken! Ble så lei meg.. Så jeg ringte fengslet også fikk han lov til å ringe meg... Ahh.. Jeg ble så glad. Vi fikk våre 20 minutter likevel! Så takknemlig! Han har det bra, men føler alle dager er like og kjeder seg fælt. Han gleder seg til onsdag da, for da kommer både jeg og svigers på besøk :-) Savner han fælt nå. I dag er det 4 uker siden alt skjedde.. Tiden går kanskje fort for alle andre, men for oss går det sent og i hvertfall for han som sitter inne. Jeg har ikke sett han siden onsdag, så jeg gleder meg til å få gitt han verdens største klem! Vi stakk også opp før tacokveld for å se på lufting deres i kveld, men det ble avlyst. Så Audun ropte fra cellen sin at de ikke skulle ut likevel. De fant sikkert på noe annet. Vet han skulle få trent i dag, så håper han fikk gjort det! :-) På onsdag får jeg også mer av skrivingen hans, så jeg må egentlig forte meg å skrive det over på pc det jeg har! Ellers får jeg overveldende mye! Gleder meg til å legge det ut! Bloggen har i hvertfall blitt opprettet, så da har jeg unnagjort noe!

MANDAG:

- Trening 09.00-10.00

- Snakke med Audun

- tacokveld med Camilla

TIRSDAG:

- Trening 09.00-10.00

- Blogge + betale regninger

ONSDAG:

- Trening 09.00-10.00

- Middag med svigers

- Besøke Audun

- En tur ut i Grimstad m/Therese

TORSDAG:

- Trening 09.00-10.00

- Legetime

- Blogging

- Besøk av en venninne

FREDAG:

- FRI

Her er ukesplanen min. Therese kommer hjem i morgen (wohooo), men dessverre drar Camilla.. Ahh! Hun skal heldigvis ikke være vekke så lenge heller, så det går bra! På torsdag kommer barndomsvenninnen min fra Ålesund på besøk! Det blir så gøy! Har ikke sett henne på 2,5 år! Vi ble kjent når vi var liten når jeg bodde i Ålesund. Hun er faktisk fengselsbetjent ;-) haha! Hun skal bli politi og er akkurat ferdig med første året! Alle rundt oss blir politi.. Er det ikke morsomt og litt ironisk?

På onsdag kommer svigers til middag hos meg før vi drar opp til Audun. Senere på kvelden skal jeg til Grimstad med Therese! Det blir gøy! Jeg har også meldt meg opp til å trene hver dag denne uken.. Vi får se om jeg klarer det. Var ganske hardt i dag må jeg si, og jeg har allerede gangsperr. Foten min er ikke bra, men jeg prøver så hardt jeg kan! Jeg kan gå, så da trenger jeg vel ikke å gå til legen. Men den er rar! Legetimen jeg har satt opp på planen min er for halsen min. Fikk heldigvis byttet den til Arendal Sykehus istedenfor Kristiansand! Fjooo! Da slipper jeg den "lange" veien ;-) Er bare en liten time, men er slitsomt når det er tidlig og dessuten bor jeg rett med sykehuset her.. Håper de finner ut av hvorfor jeg klør sånn i halsen! Er dritt lei av å klø til jeg begynner å blø, æææsj! Men nå skal jeg slutte å bable også komme i gang med litt andre blogginnlegg! Jeg må vel legge meg tidligere enn jeg pleier siden jeg skal tidlig opp i morgen også. Har forresten begynt å se på The Good Wife og synes den er ok + til nå. Noen andre som har sett den?

Vi snakkes på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker