Min stolthet - sminkekroken min

I kveld sitter vi å koser oss foran tvskjermen. Vi har sett håndballkampen som var utrolig spennende - men som endte i "eeeettt helveeete" som Audun sa, haha :-) Sitter forsatt med en dårlig magefølelse, for selv om jeg ikke liker å se på sport så fikk jeg veldig vondt av håndball-guttene. De hadde fortjent den finalen ♥ Nå sitter vi å ser Idol og det er alltid så morsomt når det er de første episodene :-) Såå.... Til det jeg har gledet meg sånn til å blogge om og vise dere; sminkebordet mitt som har blitt DEN deilige sminkekroken...

Jeg har lånt zebrastolen fra stuen inn her, men helt ærlig så likte jeg den sykt godt her inne også... Så kanskje jeg må be mamma om å lage en til, haha :-) De andre møblene, speil og lys er også fra IKEA - en veldig billig, men sykt fin løsning - i love it!

Her har jeg lagt frem det jeg bruker aller mest... Sminkebørster, hårbørster, sminke, neglelakker mm...

Under bordet har jeg hårprodukter som jeg aldri bruker, men fra nå av skal jeg være flinkere til å style håret mitt..

Sminkebordet mitt er innerst i walk in garderoben vår som dere kan se i speilet. Det skal jeg vise dere en annen dag :-)

Jeg har alltid vært veldig glad i store øredobber og andre bijoterier... Klarer ikke helt å gi slipp på de selv om jeg kun pynter meg med disse om sommeren og ellers går i perleøredobber eller Jlo-ringer.

Jeg har kuttet ut halve smykkesamlingen min for det er virkelig noe jeg ALDRI går med.. Så de jeg har tatt vare på er mest til pynt egentlig.

I skuffene mine har jeg resten av sminken min og hårting :-)

Hva synes dere? Jeg er så stolt!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kristin,
åh såå lekkert! misunner deg den kroken der !
krist.in
martaalise
martaalise,
takk Kristin <3 veldig glad i den!
nouw.com/martaalise