min søndag i bilder

Da var vi i gang med ny uke og jeg hadde gledet meg sånn. Tenkte jeg skulle ta uken med storm, men så stod jeg opp i 9-tiden, så ut vinduet og tenkte; "nei, jeg er ikke klar for ny uke likevel". Haha.. Det er jo så trist og grått ute! Med snøen blir det litt mer lysere, men jeg er så dritt lei snø nå. Trenger vår og sol <3

I går tok jeg litt bilder gjennom dagen. En av mange søndager uten Audun <3 Savner han ekstra mye i dag, for jeg snakket i tlf med Audun i dag tidlig, også brukte jeg litt over en halvtime til å prate OM han i tlf med noen andre akkurat :-) Sååå koselig <3 Men gjør vondt når jeg innser at jeg ikke skal se han før onsdag. Vi skulle egentlig treffes i dag, men ble utsatt til onsdag.

Søndagen ble startet med en oransje frokost. Egg, bacon, gulrøtter og appelsiner <3 Im in love!
Rett fra sengen og inn på sofaen <3 De beste morgenene har jeg på stuen med litt tvserie, frokost og blogg. Fikk unnagjort noen innlegg jeg har utsatt en stund!
Men så fikk jeg nok av å være i ro, kom meg opp av sofaen og skiftet til treningstøy. Jeg gikk ned på senteret og måtte knipse et bilde av gråe Arendal på vei ned. Se så trist :-( Arendal kan være fint, men ikke i grått!
Elsker disse skoene <3 De minner meg om noen jeg gikk med når jeg var liten!
Det ble 20 km på sykkel. Hadde ikke tid til noe styrke i går.. Men det tar jeg igjen i dag :-)
Se så stor aloevera planten min har blitt! Den er så fin! Bruker aloevera på uren hud og sår :-) Synes det funker så bra. Skal prøve å lage en skrubb med den snart!
Grunnen til at jeg ikke hatt tid til mer trening var fordi jeg måtte gjøre meg klar til svigerfars bursdag! Han fylte 28 år, hehe ;-) Jeg tok på meg en gull topp og en bukse i velur. Antrekk finner dere her og her.
Hjemme hos svigers fikk vi rådyr og elg. Jeg er ikke så fan av viltdyr, men eeeeeeeeeeeeelsket tilbehøret <3 Og dessertene! Så mye godt vi veltet oss i. Følte jeg rullet hjem, haha :-) Savnet Audun, men koste meg med svigerfamilien min!

I dag skal jeg ikke så mye. Jeg må skrive noen innlegg, sende ut faktura og senere i dag skal jeg på trening :-) En rolig mandag med andre ord. Jeg skulle starte uken med ett pang, men den gang ei! Håper dere får en fin start på uken! Tusen takk for at dere er innom her <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer