min sommer

Plutselig var vi i midten av september og da kan jeg erklære sommeren over for denne gangen. Tenkte den kom til å vare til oktober.. Men denne tiden vi er i nå hører kanskje til høsten.. Hehe :-) Er litt synd, for det har vært en fin sommer tross situasjonen! Jeg har gjort så mye gøy, vært med på alt mulig og reist litt! Jeg sier meg fornøyd, selv om Audun var savnet hver dag <3 Nå tenkte jeg å oppsummere sommeren min <3

New york

Min sommer startet med et brak! Jeg fikk en reise av mamma og vi dro til NY for å feire at jeg ble 25 år i år! Det er en av de beste turene jeg har hatt! :-)
.....jeg grillet mye! Både hjemme hos venner og hos svigers!

...Audun dro inn og det var en stor nedtur i sommer. 12 juni... 5 dager før min bursdag. Det var tøft og vondt. Men shitt så bra det har gått med oss! :-)

my birthday

...selvom humøret, hjertet og formen ikke var på topp så feiret jeg bursdagen min. Ikke noe sånn wow-feiring. Men fikk invitert noen venninner på tapas og drinks også dro vi ut!

...jeg trente litt, men ikke nok...

...jeg organiserte hele leiligheten etter at Audun dro inn. Jeg kastet så mye! Ryddet, vasket og gjorde det så fint som mulig. Brukte en uke på det, tok rom for rom. Trodde det skulle være et prosjekt som skulle vare over lengre periode. Men neida. Jeg er glad jeg gjorde det. Det både hjalp meg og ga meg mye.

....vi spilte uendelig mye volleyball! Så da trente jeg litt likevel... Men glemmer ofte at det er trening, for det er så gøy!

...mange middager og luncher langs bryggen i Arendal <3 Fine sommerbyen!

Jeg fikk mye besøk i sommer! Først av søsteren min Mariela også av venninner fra Oslo <3 Vi var på Merdø, hadde jentekveld og dro ut på byen!
...jeg shoppet en del! Høhø.. Men solgte også deler av garderoben min :-) Også ga jeg bort en del!
Jeg fikk besøk av barndomsvenninnen min Mariel <3 som jeg har kjent siden jeg bodde i Ålesund fra jeg var 5-10 år! Vi var i Arendal også dro vi til Risør på dagstur. Drit fint vær hadde vi <3
Jeg hadde en del turer ut på byen sammen med venner <3 Litt mye vin, aperol Spritz og cider! Nå har jeg fått helt nok - hehe. Må ta en pause i en mnd nå!
...jeg fartet mye med Camilla! Her var vi i Kristiansand <3 Ja, det har blitt en del turer til Kristiansand denne sommeren, men jeg har IKKE vært i Dyreparken i år. Like greit. Var relativt lei fra i fjor!

...laget masse sommerlig mat!

...jeg har også fått være med på Canal Street med venninner!

SPANIA

Også var det sommerens store høydepunkt; 2 uker til Spania med min andre lillesøster Melisa og Ida <3 Det var en deilig og fin avslutning på sommeren 2017! Jeg har savnet Audun masse og grått hele 4 ganger i løpet av sommeren! Men jeg har absolutt gjort det beste av det beste ut av situasjonen! Både for meg selv, han og alle rundt oss :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Synes du er flottere enn flottest på håret nå. Kommer du til å farge det blondt igjen en gang i fremtiden?
Ida Mathilde
,
Bloggen din er så inspirerende! Mange fine bilder og interessante tema 😊
hehe
,
gøyt med oppsummering! Hvorfor bryr du deg om KG? De er bare noen loosers uten liv...
hårar
,
Hva tenker du om dagen i dag og at det med at du tidligere mente at folk tok feil av Audun?
martaalise
martaalise,
Har folk tatt feil av Audun? Audun er den samme og som alle andre, så liker du han enten, eller ikke. Skjønner ikke helt kommentaren din 😊
nouw.com/martaalise