Min sommer - ukens spørsmål

​Hello darlings! Nå er jeg på vei til Flesland for å ta flyet til Oslo. Der skal jeg hente Chanel for hun har vært på kennel å fått noen sprøyter. Håper hun er frisk og rask :-) Vi savner henne sånn! Typisk at hun måtte dit når vi skulle ha henne.. Men men. Jeg får nok sjansen igjen 😜🐶  Så, over til spørsmål om sommeren;

Hvilke planer har du i sommer?

I sommer skal jeg være med Audun hver dag! Jeg skal også få besøk i Arendal av venninne mine fra Oslo. Være masse i Risør og Kristiansand også mest sannsynlig få til en liten utenlandsreise på en-to uker. Mamma og de skal til Spania og vi vurderer å joine!

Hva skal du gå med?

Jeg skal gå mest mulig i bikini og kjole. Det er mine favoritt "outfiter" på sommeren, haha :-) bare været holder seg...

Hva ser du frem til?

Jeg ser frem til late sommerkvelder med vin i hånden, masse latter, solbrunhud, sportye turer med Audun, reise til et annet land, sandvolleyball, bade, brettspill i park, soling på stranden +++ Det er umulig å velge én ting. Synes alt med sommeren er fantastisk!

Hva gruer du deg til?

Kanskje ikke alt med sommeren er fantastisk... Slik som surt vær og mygg! Det er mine største fiender! Jeg er forresten veldig populær hos myggen :-| Passer dårlig siden jeg elsker å være ute på kveldene og leke i hagen.

Hva er ditt beste sommerminne?

Jeg har mange fine og morsomme sommerminner. Men én av de er når Audun og jeg var i Kypros, sommeren 2014. Vi feiret bursdagen min på en meksikansk restaurant og selv om maten ikke var særlig god, så koste vi oss helt sinnssykt! Vi ble dritings, danset og sjanglet hjem mens vi sang høyt i kor.. For en feiring! Audun vet å lage til bursdagene mine, uansett hvor vi er... Et annet fint minne jeg har er når vi alle er i Mallorca, både familien min og kjærester. Vi dro på utflukt til en strand som ligger et stykke utenfor Palma. Vi måtte gjennom et fjell for å komme dit og det var utrolig spesielt. Jeg hadde vært der mange ganger før, men det var noe spesielt å oppleve det med dem + Audun..

Hvem vil du helst være med i sommer?

Jeg vil være med Audun først og fremst. Litt med hans familie og litt med min. En god mix. Jeg håper også at jentene fra Oslo kommer nedover slik at vi får noen dager med dem! Det hadde vært helt perfekt!

Beste sommertips?

Ta masse bilder!

Hva liker du best å drikke/spise?

På sommeren liker jeg best isklad hvitvin, sjømat og vannmelon! Is er også en favoritt, spesielt de jeg lager selv! Bildet under er fra en is-konkurranse på Kypros. Dere tror vel kanskje at jeg vant, men det gjorde jeg ikke...

Alle får selvfølgelig svar på spørsmålene sine. Om du har stilt et spørsmål og ikke fått svar på det i kommentarfeltet, så kommer det mest sannsynlig ett innlegg om det. Må bare dele det opp så det ikke blir ukens spørsmål annen hver dag :-) Klem til alle!

Marta Alise

Liker

Kommentarer