min siste torsdag i Barcelona

HOLA GENTE! Da har jeg blitt en spansk frøken igjen. Tar litt tid når jeg går nesten ett år uten å prate det. Blir litt rusten, som jeg liker å kalle det. Men nå har jeg vært her noen uker og da begynner spansken å bli bra igjen :-) De andre jentene skal begynne på kurs på tirsdag. De kan begge to ganske bra spansk, men de skal lære seg litt mer avansert spansk :-)

Planen var å oppdatere bloggen i går kveld, men alt gikk så fort og plutselig var det Sex and The City og kosekveld her hjemme. Dagen startet med stranden og der var vi i mange timer. Sykt deilig. Vi hadde vår daglige joggetur/styrketrening i litt over en time også la vi oss ned og nøt solen. Etter stranden dro vi for å fikse en pedikyr og noe vipper. Pedikyr koster 18 euro her nede!!! Så sykt billig! Jeg er vant til å betale rundt 25 -30 euro. Jeg ordnet også negler og det er så lenge siden sist! De ble kjempe fine :-) Mariela ordnet vipper. Jeg vurderte det også, men jeg har klart meg så mange måneder uten og jeg blir så avhengig!

- me and my new jumpsuit -

- jumpsuit//Primark, VESKE her, hatt her, sko//Skopunktet, øredobber Parfait -

Denne jumpsuiten kjøpte jeg på Primark! Utrolig kul og lett å ha på seg. Passer vel til alle anledninger. Kunne stylet den til både strand, fest, jobb og hverdags :-) Kostet meg 12 euro! Digger den! Kjøpte en med prikker også! Men denne er ekstra fin for striper er jo litt flatterende. Når vi kom tilbake etter noen dager på Primark, så var den revet vekk. Var én jumpsuit igjen!
I går snakket jeg med Audun på video og det var så godt, samtidig ble jeg veldig lei meg, for da savnet jeg han ekstra, ekstra mye :-( Han er SÅ skjønn og står sånn på. Jeg er megastolt av han. Men mest av alt gleder jeg meg til å se han neste uke. Jeg tror jeg blir å reise hjem i begynnelsen av neste uke. Så nå får jeg nyte og kose meg hver dag frem til det.

Sender dere masse klemmer fra Barcelona <3

______________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker