min rosa stue

(annonselinker)

lysestake i gull her, lysestake i gull her, lysfat H&M, juletre Nille

God morgen dere :-) I dag har jeg min siste dag "hjemme". I morgen skal jeg tilbringe torsdagen hos svigers før de kjører meg til Kjevik flyplass. Så i morgen når jeg blogger, er jeg hos mamsi! Glede! Har dere forresten trykket dere innpå bloggen til Audun? Celle13.blogg.no for dere som ikke har den <3 Nå er det sååå mange innlegg ute at jeg tror dere må sette av litt tid, om dere vil ha med dere alle selvfølgelig. Dette er høst-innlegg, og desember innleggene kommer fortløpende i løpet av de neste dagene. Spennende!

Forrige uke tok jeg litt bilder til bloggen. Jeg har begynt å få det så jentene og fint her hjemme. Jeg har jo, som jeg fortalte dere, alltid drømt om en lyserosa jul og det har jeg hatt i år. Jeg tenkte også litt taktisk, jeg vil nemlig ha lyserosa til våren. Tror det blir fint og lyst. Rosa er jo en fin vårfarge når vi går mot lysere tider <3 Lurer på hva Audun hadde sagt om stuen nå, haha. Tror jeg må printe ut bildene å vise han.. Han kommer til å synes det er veldig morsomt at jeg tar helt av med interiøret nå som han er borte - heeee!

gulvteppe her, lammeskinn i grått her, rosa pute her, grå pute her

Det eneste jeg er litt misfornøyd med, er faktisk taklampen - for den er sølv. Jeg skal prøve å finne en gull en, men jeg har en bestemt en i hodet.. Så det krever litt tid å finne den. Med mindre jeg designer den selv - og det går jo ikke. Men visst noen der ute selger en gullampe der ute, må dere gjerne sende meg en snap! Denne skal i hvertfall ut. Kunne ønske jeg hadde flere rom, for jeg er jo glad i den - men den er sølv! Kanskje jeg skal spraye den? Neida, skal ikke begi meg ut på noe slikt.
Disse søte koppene er fra Kremmerhuset. Jeg fikk et gavekort av Audun til bursdagen, men så mistet jeg det. Har vært borte helt til for noen uker siden. Da ryddet jeg i bilen og fant det under setet mitt i bilen. Snakk om flaks! Ble så glad for jeg har virkelig leitet over alt! Bortsett fra bilen da... Og der var det! Har siklet på disse gullkoppene leeeenge! Endelig ble de mine <3
Juletreet mitt skulle helst ha blitt tatt ut før jeg drar.. Men jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av det.. Men siden det er ekte er det vel helt forferdelig mye dryss her når jeg er tilbake om 2 uker? Hva burde jeg gjøre?

klokke Nille, lysfat her, lysestaker Jysk

Da var det tid for trening for min del! Jeg skal møte Kristin og vi skal ha en skikkelig god løpeøkt. Jeg må også innom butikken og ta bilder til bloggen <3 Oppskrift kommer senere :-) Jeg har vært litt lat på matfronten, men lover å komme med noe godt og inspirerende som du kan servere i julen!

Sender dere klemmer på denne kalde onsdagsmorgen <3 og til dere som ikke følger meg på snapchat enda, heter jeg "martalise" - følg meg please!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lindarui
Lindarui,
Så fin stue❤👌
nouw.com/lindarui
Charlotte
,
Du har det så fint! Hvor er gulvteppet fra? 😍 God jul skjønne du! 🎅🏼😘
martaalise
martaalise,
TUSEN TAKK! God jul til deg og Charlotte <3 <3 gulvteppet finner under bilde nr 2 😊
nouw.com/martaalise
Celine
,
Så utrolig fint 😃
maylisee
maylisee,

Så utrolig fint 😍 gull og rosa er SÅ fint ilag!
nouw.com/maylisee
marieoma
marieoma,
Så mye fint! <3 Ble skikkelig inspirert!
nouw.com/marieoma
Tinaask
Tinaask,
Så fint du har det hjemme <3
nouw.com/tinaask
Hege
,
Jeg synes lampa passet godt inn! Hvor er sofaen fra? 😊
martaalise
martaalise,
Hei! Den er fra Møbelringen <3 😃
nouw.com/martaalise