Min pakkeliste

Hallo fra Gardemoen. Nå har vi akkurat spist en deilig middag og venter spent på flyturen. Vi dro innover til Oslo tidlig i dag for jeg hadde ett par avtaler, men likevel hadde vi litt tid å slå ihjel, så vi dro inn på flyplassen tidlig. Det er så sykt få folk her at det er veldig behagelig! Tenker alltid at alt rundt flyturer er stress men nå er det bare deilig. I går pakket jeg kofferten min og det var ekstremt sent for å være meg. Jeg pleier å pakke helst en uke før. Men jeg hadde gjort klar en liste så det gikk relativt fort...
Starten er alltid den gøyeste synes jeg for da tenker jeg at jeg har plass til så mye. Men det blir jo fort endret når jeg begynner å hive ting oppi.. "Må bare ha den og den, og den og den med..." Haha :-)

Jeg lager alltid en fin pakkeliste som den under, men likevel klarer andre ting å snike seg oppi også ;-) Denne gangen har vi flexbillett så vi kan ha med oss to kofferter hver, så det er første gangen jeg ikke har bekymret meg under sjekk inn. Men vi må ha litt plass til shopping også, så vi har begrenset oss!

Mine beste pakketips

Man kan aldri få for mye av strikk og klemmer til håret. I hvertfall ikke om man har langt hår!

P-piller er noe av det første jeg pakker for det er ikke bare bare om man glemmer i syden. Har fått p piller uten resept i syden før og vet ikke om det var så bra.

Mitt beste pakketips er å ta med seg minimalt med toalettsaker, for det er så billig i utlandet. Jeg tar kun med meg det jeg MÅ, som feks rensesett og hårbørste.

Jeg beregner alltid ett skift til annen hver dag. Man går som oftest med bikini hele dagen og på kvelden pynter man seg. Så jeg tar med meg ca 5 antrekk når jeg skal være borte 10 dager. Det blir alltid litt shopping ellers er det ikke krise å gå med det samme to dager.

Pakk minst 2 bikinier om du skal være borte mer enn 3 dager. Det er så deilig å ha ett skift!!

Husk underholdning som bok og spill men aldri for mye for dette er tungt!

Man MÅ ha kamera med seg på turen! Det er et must å ta fine bilder som man kan se tilbake på! Husk ladere da.. De har jeg klart å glemme ett par ganger og det er ikke billig.

Shopping er gøy i utlandet, så om du ikke har glemt mobil, pass eller lommebok, så kan alt annet kjøpes ;-) Husk plass til shopping!

Reis komfortabelt!

Hvor er dere i sommer? Hjemme og slapper av eller ute å reiser? :-) Fortell meg hvor! 

Følg turen vår på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Merethe
,
Arendal 😎
martaalise
martaalise,
Helene
,
Jeg pakker alltid for mye når jeg er ute å reiser, vet aldri hva jeg vil gå med så da må jeg ta med meg det jeg tror jeg vil bruke så blir det alltid så mye haha, lærer aldri!
martaalise
martaalise,
:P haha låner litt plass i auduns koffert. tips til deg! haha
nouw.com/martaalise