min nyttårsaften

Hei dere! Fikk ikke oppdatert i går fordi vi bestemte oss for å dra. Vi tenkte at vi skulle legge reisen søndag/mandag, men så måtte Audun ordne med noe i dag - så da reiste vi i går! Så nå blogger jeg fra sofaen hjemme i leiligheten vår i Arendal. Deilig å være hjemme men det var litt trist å dra. Kunne fint vært hos mamma en uke til. Nå må jeg plutselig vaske klær selv og dra på butikken. Kjøleskapet er helt tomt, så til frokost og lunch har jeg spist 5 gulrøtter. Etterpå skal jeg manne meg opp til å gå på butikken for å handle inn slik at jeg kan fylle både kjøleskap og skuffer. Kjedelig å ikke ha en suppe en gang..

Kan ikke si at jeg er super motivert selv om vi er i ett nyttår. Det å kjøre i 8 timer rett etter en nyttårsfeiring er ikke bare bare. Jeg sitter jo bare ved siden av Audun som kjører, men det er ganske slitsomt likevel altså! Men jeg skal ta meg sammen. Er sikker på at litt frisk luft og kanskje en time yoga hjelper på.

På nyttårsaften hadde vi fest hjemme hos mamma og alle som kom hadde med en rett hver. Det ble utrolig mye god mat og det er nesten synd man blir mett.. Akkurat nå får jeg vondt i magen av å se på disse bildene, for jeg er så sulten.
Som vanlig splittes vi i to. De voksne i stuen og de unge på loftet. Veldig greit siden vi vil spille drikkespill og de over 50 vil høre på dansebandmusikk - haha!
Jeg sendte direkte på facebooksiden min HER om noen vil se video. Vi hadde en veldig koselig, men rolig nyttårsfeiring. Ikke noe drama, spy og slåssing :-) Hehe. Men vi var en del og når klokken ble 12 var vi selvfølgelig ute å så på raketter! Er veldig fint å se på, men hundene liker det ikke så godt. Chanel var så redd at hun tisset på en av gjestene og hun tisser ALDRI inne eller på noen, for den slags skyld!

Nå skal jeg kle på meg noe ordentlig å tvinge meg selv ut. Vil egentlig ikke. Er så kaldt.. Hørte rykter om at det har snødd som bare det i Bergen i dag. Håper det ikke sprer seg hit. Ser ikke vits med snø ETTER jul! Jaja. Vi blogges om litt! <3

_________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så ut som dere hadde en kjempe fin feiring, ønsker dere begge et godt nyttår 😊
M
,
Happy new year
martaalise
martaalise,
Happy new year <3
nouw.com/martaalise
Little sunshine
,
Godt nyttår ❤❤❤❤💕
martaalise
martaalise,
godt nyttår!
nouw.com/martaalise