Min kjæreste, Norges farligste mann?

AHHH! Jeg blir så utrolig forbanna på noen av dere skal slenge unødvendig dritt på bloggen min. Jeg trodde alltid at når jeg først skulle få dritt så skulle det være til meg om hvor stygg, feit eller fæl jeg var. Det vet jeg at jeg ikke hadde likt, men jeg hadde i hvertfall tålt det. Men når dere slenger sånn faenskap om de jeg er glad i, eller som jeg elsker så blir jeg så lei meg og forbanna. Hva faen vet dere om Audun? Og kanskje dere vet mye, kanskje dere er i våre liv, men hvorfor tørr ikke dere å skrive deres egne navn? Jeg er så dritt lei av "anonym".

Audun har en trøblete fortid, han har gjort mye dumt og blitt utsatt for mye dritt. Ja, han har vært i fengsel i mange år, og ja jeg hadde tenkt å fortelle dere det. Jeg hadde tenkt å skrive et lengre innlegg. Ikke for å rettferdiggjøre han og hans handlinger men for å fortelle hans historie. Men nå frister det lite når noen av dere slenger med leppa som bare det bare fordi nå har dere en fri plattform for å få ut deres tanker og meninger som dere ikke tørr å si til han eller meg. Dere burde skamme dere. Vi har vel alle gjort noe faenskap i livet vi ikke er stolt av eller som vi skulle ha gjort annerledes!!!!!!

Livvakt oppdrag nær Bagdad, Irak 2014.

Norges farligste mann? Hvordan kan dere påstå det? Han er absolutt ikke det. Det er min Audun dere snakker om. Han er verdens snilleste og skjønneste kjæreste, som har en trøblete fortid. Og fortid er dessverre veldig vanskelig å kvitte seg med. Audun har også gjort mye bra og kan ikke, OG fortjener heller ikke å bli omtalt som en av norges farligste menn.

Nå har jeg telt til ti og jeg vil avslutte med å si at de som kommenterer slike ting er absolutt velkommen til å spørre, men hvorfor spør dere under "anonym" og hvorfor så frekt? Hvorfor ikke spør helt vanlig som vanlige personer? Det er et personlig spørsmål og det er klart det er et "ømfintlig" tema for oss begge. Men man bør spørre som man liker å få et spørsmål stilt selv.

Det er ikke bare hva han har gjort som definerer han som en person, det er også hvordan og hvem han er i dag.

Han er en kjærlig onkel og en god venn.

OG, verdens beste kjæreste!

Marta Alise

Liker

Kommentarer