min julaften

julefeiring i Bergen...

God jul herlige lesere ❤️ har dere hatt en fredfull og fin feiring. Jeg har mottatt så mange skjønne julehilsener fra dere. Tusen takk! Håper jeg har klart å svare alle :-) ganske stille her inne, men jeg er vel best på å svare dere på snap må jeg innrømme. Men ett av mine nyttårsforsett vil være å svare på hver eneste kommentar her inne. Hehe.

I går hadde vi en skikkelig koselig julefeiring. Det var meg, mamma og stefar, mine to lillesøstere og Chanel ❤️ Audun var også tilstede som dere kanskje så, haha. Jeg har tullet med at jeg skulle lage en pappfigur av Audun lenge nå, men gjorde aldri noe ut av det. Men så tok Melisa det til nye høyder. Haha. Hun kledde på en sydukke, dress med slips og printet ut et bilde av ansiktet til Audun. Lo oss ihjel når han satt ved bordet. Hahah. Så morsomt og fint gjort. Jeg fikk sett Audun i øynene under middagen - haha! Noe trist ble til noe morsomt.

Audun ringte meg faktisk tidligere på dagen og han kunne fortelle at han hadde laget mat i mange timer. Han har startet å jobbe på kjøkkenet og i går fikk de ribbe til julemiddagen :-) Bra tiden går fort for han og at han får lært og jobbet når han først er der. Men jeg må innnrømme at jeg savnet han. Så figuren av Audun fikk være med på middagen, på gaveåpning og på spill. Han var veldig stillle men så fornøyd ut. Hahaha. Mamma bare «ja, nå er du veldig stille Audun. Hva tenker du på?» - Hahaha, vi lo godt hele gårsdagen.

Ellers så vi juletv, fikk julestrømpe, spise god middag (pinnekjøtt og Vossakorv), spilte spill, åpnet mangeeee fine gaver og tok litt bilder. Vi ga også en skikkelig julevask til Chanel. Til antrekk tok jeg på meg en gammel julekjole jeg har brukt ørten ganger. Men er veldig glad i den. Audun kjøpte den til meg for noen juler siden på Indiska. Den ser svart ut men er mørk, dyp brun/rød. Den er i fløyel og veldig behagelig på.

I tradisjons tro får vi alltid julepysj under treet og i år var det ingen unntak. Vi fikk nydelige pysjer/koseklær fra H&M i lyserosa. Vi skal ha bildeshoot med dem som alltid! I år fikk også mamma, haha. Det fikset Andy - stefaren vår ;-)

I dag skal vi ikke så mye. Det er mandag og vi spiste ganske godt denne helgen, så vi starter med en god frokost og en treningsøkt senere. Jeg skal prøve å få gått en tur i tillegg men været frister ikke akkurat. Kan ikke værgudene være litt grei mot Bergen snart? Ellers er denne dagen for å nyte julefreden, se film, spille videre og nyte gavene. Jeg skal selvfølgelig blogge litt :-)

I morgen skal vi ut å spise og på kino. Vi gjør alltid det i romjulen med mamma - så det er en del av vår tradisjon. Vi skal se Mordet på Orientekspressen - en film jeg VET Audun gjerne vil se. En klassiker! Jeg er for lat til å lese boken, så jeg nøyer meg med filmen, Hehe. Jeg har ikke snakket mye om tradisjonene våre, men en annen tradisjon vi har er å dra på shopping med mamma i romjulen. Vi får litt penger under treet og de bruker vi til å kjøpe det vi har lyst på - sammen. Alle kjøper sine ting, men vi går sammen og ser i butikker. Veldig koselig. Dette skal vi gjøre tredje juledag når butikkene åpner. Woho!

Håper dere nyter juleferien og er med de dere er mest glad i. Spis masse god mat og kos dere med hverandre <3 Sender dere maaange juleklemmer <3

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

annailondon
annailondon,
God Jul! 🎅🎄
nouw.com/annailondon
Jj
,
Hvor er kjolen Melisa har på seg fra? Den var NYDELIG!
martaalise
martaalise,
den er fra miss Selfriges ❤️ noen år gammel da 🙈
nouw.com/martaalise
pene
,
pene dere er <3 alle sammen!