min handleliste i Spania

shopping in Spain....

Storhandel i utlandet er alltid gøy! Det er mye nytt og spennende i butikkhylla og det koster nada! :-) Superkjekt å gå i butikker, men matbutikkene er like gøye synes jeg. Jeg brukte en time i går.. Haha. Bra jeg har bil, for de ble 4 fulle poser med mat og alt kostet 40 euro! Det er under 400 kr det ;-) Billig, billig, billig! Jeg kjøpte alt av grønnsaker, frukt, kjøtt og godsaker jeg ville ha. Men min absolutt favoritt å handle her i Spania er yoghurter! Jeg elsker det! Er så mye å velge mellom og i går ble kokos, sitron, ananas og lime med meg hjem. Mine favoritter <3

Handlelisten er ikke så forskjellig fra den jeg bruker hjemme. Her kjøper jeg litt mer godsaker som sjokoladepudding og sjokoladepålegg. Vanligvis ikke noe jeg unner meg hjemme, men her er den alt for god til å la være! Jeg har også kjøpt inn pasta og kylling slik at jeg får laget noe middag her nede. Det kommer nok til å gå i mest salater frem til torsdag for det er så enkelt og en stor motvekt til sjokolade og vinen jeg putter i meg i løpet av dagen :-) Haha..

Nå skal jeg ut å sole meg :-) Superdigg! Blir nok en lat dag i dag også. Rart å tenke på at det er mandag for jeg er kommet helt i feriemodus! Temperaturen er helt herlig! Så glad for at jeg akkurat gikk glipp av den hetebølgen alle snakket om. Kveldene er deilig også, så da går det fint å pynte seg med litt sminke og høye sko når vi skal ut å spise :-)

Vi blogges senere! Jeg elsker at så mange klikker seg inn selv om jeg er bortreist <3 Jeg har som mål å oppdatere 2-3 ganger om dagen her nede! Stay tuned! :-) Klem fra meg <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sparebloggen
Sparebloggen,
Elsker å handle i utlandet 😍Så mye spennende å se, mye godt og ikke minst lettvint mat, som man ikke finner hjemme😃
nouw.com/sparebloggen
martaalise
martaalise,
siljemelek
siljemelek,
Åh, så godt ut <3

Jeg elsker å handle, her i Tyskland handler vi sånn hver uke ca med frukt og grønt + alle middager til ca 40 euro ! Så deilig det er rimelig !
martaalise
martaalise,
:D Ja er så latterlig forskjell :-O
nouw.com/martaalise
Sceneteppe
Sceneteppe,
Omg så mye digg!
nouw.com/sceneteppe
martaalise
martaalise,
Ja <3 😃 Det må til <3
nouw.com/martaalise