Min gamle insta...

Jeg har tatt en dukkert i min gamle instagramkonto og funnet mye rart... Jeg opprettet kontoen for over 4 år siden og selv om den ble stor på slutten så var den en gang veldig liten.. På den tiden...

...jobbet jeg på Latter og satt hver lørdag i døren for å ta inngangsdøren. Jeg fikk 3 likes på mitt første bildet og var overlykkelig for det. Jeg hadde egentlig bestemt meg for at facebook holdt og at instagram ikke var for meg. Men siden alle maste om det så opprettet jeg en konto og elsket det etter ett par dager..

...instagrammet jeg alt jeg gjorde. Til og med når jeg satt i en bil i Mallorca ganske brisen...

...instrammet jeg fine bilder som dette...

....Og mindre fine som dette... Her hadde Spania vunnet EM og det ble feiret i Magaluf. Et høydepunkt for meg som var den eneste spanjolen i Magaluf.. Haha..

....var jeg obsessed med tatoveringer og ville ha de overalt.. Her tatoverte jeg over bikinilinjen "La Dolce Vita" på tre forskjellige språk. Måtte selvfølgelig legge ut bildet av øyeblikket, herregud...

...tok jeg enda flere. Dette er en av de tatoveringen jeg ikke angrer på og som jeg liker veldig godt enda. Det står "La princesa de mami" og jeg ringte fra Magaluf til mamma for å fortelle dette. Hun som vanligvis ikke likte tatoveringer, reagerte ganske positivt. Fjooofff..

...tilbragte jeg store deler av tiden min i Oslo på Ekeberg. Jeg bodde rett nedenfor og det var perfekt turterreng rett ovenfor. Her gikk jeg uansett vær.. Jeg var så sporty, hvor er den Martaen blitt av..?

...spiste sunt som bare det. Under studietiden min i Oslo kom mamma ofte på besøk og hun hadde alltid med SÅ mye god mat. Hun fylte opp frysen min hver gang og jeg klarte meg på dette veldig, veldig lenge..

...var jeg ofte på besøk hos mamma og de i Bergen og jeg ble like glad for å se Chanel hver gang..

...deltok jeg på skoleball i en kjole jeg egentlig ikke passet. Den var for stor over brystene og for trang over ræva.. Men den var rød og fin!

...trente jeg som gal...

...lagde mamma en kalender til meg... Ble litt mye mamma-snakk, men hun var en stor del av livet mitt selv om jeg bodde i Oslo. Hun hjalp meg hele tiden og vi ringte hverandre hver dag.. Mammadalt? Ja! :-)

...hadde jeg ikke blogg, så når jeg hadde kjærlighetssorg så uttrykket jeg det på denne måten...

...bodde jeg med en edderkopp som jeg helt frivillig skaffet meg.. Den døde til slutt. Jeg var ikke den beste dyrepasseren.

...var jeg mye redd. Dette er en melding fra mamma når det var høy ran og voldsalarm i Oslo. Jeg følte meg ikke trygg og måtte ofte ta taxi når det ikke gikk kollektiv. Før den tid gikk jeg alltid hjem, jeg bodde jo bare 2 km fra Oslo S. Men måtte le litt av mamma for hun er så morsom på meldinger og helt seriøs!

...kjedet jeg meg. Jeg hadde så jævlig mange kjedelige dager på biblioteket i løpet av studietiden min.. Så da gikk tiden ofte til å gjøre leppene mine større ved hjelp av en vannflaske. Haha, jeg hadde ikke kledd restylane.

...var jeg i Tyrkia med to gode venninner og tok bilde med randoms...

...møtte jeg Audun og han tok meg med storm. Dette er vårt første offisielle bilde sammen og han visste ikke at jeg tok det eller la det ut.. Haha, han skulle bare visst hvilke snapper jeg tok å sendte venninner :-P

...var jeg lykkelig og forelsket.

...begynte jeg å blogge og Audun tok outfits av meg...

...var vi i syden. Dette er på bursdagen min for snart to år siden..

...laget Audun middag og kjøpte blomster til meg annen hver dag.. Haha, sjarmøren!

Denne instagrammen ble hacket men så fikk jeg tilgang på den igjen! Bruker den ikke lengre men den er så koselig å se tilbake på. Dere må gjerne følge den nye instragrammen min; martaaliseblog

Marta Alise

Liker