Min første snekkerkjole

Hei og hå fra sofaen. Nå har jeg og Audun akkurat kommet hjem. Vi har vært på tur også har vi tatt noen antrekkbilder. Ellos har fått inn SÅ mye fint til høsten og jeg er helt forelsket i flere av klærne jeg har fått. I dag tok jeg på meg en snekkerkjole som virkelig ikke er typisk meg, men jeg synes den er så behagelig og fin! Skikkelig fritidsantrekk som passer perfekt til høst/vinter for den varmer skikkelig godt. Stoffet er så mykt og tjukt! Med noen fine hæler passer den til fest og ;-) Gøy å gå med noe jeg ikke pleier å gå med! Det er lett å havne i kun én stil..

Høyhalset genser HER, snekkerkjole HER, strømpebukse HER, øredobber Gina Tricot og sko Praha.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger fra i gårsdagens innlegg! Kjekt at dere bryr dere så mye. Sør-Afrika vil alltid være et land vi vil besøke, men det blir ikke akkurat nå. Noe annet som skjedde i går som var en stor opptur (som jeg glemte å nevne) var at Plus Model Mag i USA la ut et bilde av meg på sidene deres på instagram. Det var så artig! De har så mange å velge mellom også gjorde de plass til meg. Det var kult! Og enda kulere med alle følgerne som fulgte med! Skal vise dere senere :-)

Fall outfit from Ellos 

Jeg farget håret i går forresten! Jeg blir ikke kvitt alle stripene men jeg forsøkte i hvertfall. Farger det ikke igjen for jeg vil gjerne la det gå 1 år mellom hver gang. Men nå er det i hvertfall mørkebrunt og det trives jeg veldig med om høst/vintersesongen.

Nå skal jeg og Audun på Hove for å gå en lang tur. Det har vært så nydelig vær her i dag. Veldig kaldt, men drit fint! Ingen skyer på himmelen, blader som blir tatt av vinden og noen solstråler som minner om sommeren! Helt fantastisk! Jeg begynner allerede å bli frisk forresten. Har hatt lite vondt i halsen i dag og nesten ingen feber. Hadde vært veldig deilig om det bare var en liten greie som gikk over to dager også ble jeg frisk igjen! Jeg får krysse fingrene ;-) Er dere friske og raske?

Om du har lyst til å kjøpe noen av plaggene eller noe annet på Ellos så anbefaler jeg dere å bruke tilbudskoden: 40 % for alle nye kunder! Trykk HER for å komme direkte til siden. //Ad links

____________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Fantastisk! skal bestille noe fra Ellos med en gang. VAR det 30 prosent på alt man bestilte?
martaalise
martaalise,
Det er 40 % for alle nye kunder <3
nouw.com/martaalise
Mamma
,
Gratulerer, lille venn - du er best <3
martaalise
martaalise,
Helene
,
Jeg prøvde den koden da kom det bare 20% opp? utrolig fint antrekk <3
martaalise
martaalise,
Du har helt rett! La ikke merke til at de hadde endret det.. :-O Tusen takk for at du sa i fra!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Hei igjen Helene! Det skal være 30 %!!
nouw.com/martaalise
Lise
,
Nydelig!
martaalise
martaalise,
KS
,
Nydelig snekkerkjole!:)
Hva var grunnen til at du byttet til nouw?:) å hva synes du er best av blogg.no og nouw? Fordeler ulemper?:)
martaalise
martaalise,
Takk 😃 Det var fordi de kom med et godt tilbud - trodde jeg. Men det var det ikke.. Men nå blir jeg her fordi jeg fikk mitt eget domene + at jeg elsker designet! Blogg.no var veldig rotete også fikk jeg mange kommentarer fra andre bloggere som var spam. Typ sånn "sjekk ut bloggen min. Holder konkurranse der". Hvordan det? Skal du starte å blogge? 😊
nouw.com/martaalise
Veronika
,
Ja, jeg blogger på blogg.no, og det er spar der HELE tiden fra andre bloggere. SÆRLIG ei som heter Lisa Rørvik. Syntes at det er veldig provoserende.
Veronika
,
Dette var et utrolig godt høst antrekk. JEG ble nesten satt ut av hvor blendende vakker du er 😃
martaalise
martaalise,
åhh takk snille<3
nouw.com/martaalise