MIN FAVORITT

I disse dager trenger jeg alt av inspirasjon og motivasjon til holde et positivt humør. Jeg lider under smertene fra operasjonen og smertestillende er IKKE nok. Begynte egentlig på et "Jeg hater"- innlegg, men så klarte jeg heldigvis å snu! Det var det litt deiligere å tenke på favoritt og ting jeg liker enn ting jeg hater! Men kjenner jeg meg selv rett, så kommer vel det innlegget også, haha :-)

Min...

Favorittperson:

Vanskelig å velge, men disse to deler første plass.

Favorittsitat:

Vet ikke om dette kalles sitat, men denne setningen betyr veldig mye for meg og jeg synes den er innmari fin: "För jag har hört att man blir vacker, först när man känner sig som det", Melissa Horn.

Favorittartist:

Melissa Horn. Ingen i hele verden har blitt så såret som henne. Ingen komponerer, skriver og lager så vakker musikk som henne. Tekstene hennes er forferdelig såre, men samtidig så fine og sjeldent noen klarer å utrykke seg slik som henne. Melissa Horn har hjulpet meg gjennom eksamenstider, kjærlighetssorger og fått meg til å sove når jeg har slitt med det. Hun er på mange måter min terapi.

Favorittsted:

I mamma sitt trygge og fine hus hjemme i Bergen. Det har ikke alltid vært det, men det har blitt det med årene. Nå er det snart 4 år siden jeg flyttet ut, og med tiden har jeg savnet mer og mer huset hvor jeg vokste opp.

Favorittfarge:

Sikkert ikke noe overraskelse, men det er rosa. Babyrosa, knallrosa, gammelrosa.

Favorittsang:

"Som jeg hade dig förut" med Melissa Horn og Lasse Winnerbäck.

Favorittfilm og serie:

Drageløperen og Frustrerte Fruer

Favoritt reisemål:

Palma de Mallorca. Mallorca har gitt meg så mye og selv om jeg er litt lei etter alle årene vi har vært der, så har Mallorca så mye mer å by på enn hva alle nordmenn får med seg. Det er så mye mer enn bare Magaluf og katedralen.

Favorittdrink:

Gin tonic - Jeg lager verdens beste!

Favorittmat og drikke:

Paella, nasjonalretten i Spania. Det har det vært siden jeg var liten. Drikke; veldig kjedelig; vann uten noe tilsetninger.

Favorittdag:

Helt umulig å velge men dem som står høyest er 17 mai, bursdagen min og julaften.

Hva er dine favoritter?

Marta Alise

Liker

Kommentarer