min bursdagsfest

God morgen skjønne dere! Tusen takk for alle meldingene jeg fikk etter at jeg la ut "livet uten Audun"-innlegget. Det er så hyggelig å høre fra dere. Kommentarfelt, snap, melding, veggen på facebook - alt er veldig satt pris på. Jeg hater når jeg føler at jeg ikke blogger til noen.. Haha. Det er jo så kjekt når dere gir lyd fra dere! Og det har dere vært sykt flinke til i det siste, og derfor vil jeg invitere dere ALLE til bursdagen min 17 juni :-) Haha! Hadde jeg bare hatt så stor leilighet...

Men, fra spøk til revolver - Jeg har bestemt meg for at lørdag 17 juni skal bli en fin dag! Tenkte at jeg ikke klarte å feire 25 års dagen min siden Audun ikke er her, men jeg må bare "presse" meg til å leve så normalt som mulig. Så da har jeg bestemt meg for å ha en jentemiddag med drinker her hjemme også ut i byen etterpå. Det er jo så herlig å bo i byen og Arendal er jo helt fantastisk nå om sommeren! Masse folk og nydelig vær. Får krysse fingrene for sol i hvertfall ;-)

Men jeg tenkte å ta dere med i planleggingen min denne gangen. Jeg elsker jo slike ting som planlegging av fest, pynt og kaker! Men i løpet av de siste årene, så har jeg planlagt mange andres bursdager - men ikke min egen. Så nå vil jeg slå litt på stortromma - eller, så langt jeg kan mtp liten leilighet! I hvertfall gjøre noe gøy ut av det! :-)

Til nå har jeg invitert halvparten av jentene, valgt farger og tema og planlagt maten. Jeg tenkte å servere tapas og drinker - simple ass that! Men skal selvfølgelig lage litt søtsaker :-) I morgen skal jeg finne litt pynt til leiligheten og bordet. Visst dere ser på bildene her, så skjønner dere sikkert hvordan retning jeg vil gå :-) Ikke så overdrevent da. Det er jo ikke et bryllup! Men vil i hvertfall at det skal være lekkert... Kunne ønske mamma kunne komme å hjelpe meg med organisering, mat og dekor - hun laget de beste bursdagene til oss når vi var små.. Med tema, konkurranser og de fineste kakene!

BIRTHDAY CHECKLIST

INVITERE ALLE GJESTENE - Siden jeg ikke har verdens største leilighet så blir det ikke mange her. Jeg har jo heller ikke sånn syyyyykt mange venner her. Men de jeg er venner med her, er helt amazing! Hjemme i Bergen og i Oslo har jeg selvfølgelig mye mer, men der er det maaange bekjente og noen få nære. Det blir vel sånn med alderen, sant? :-)

KAKE - Jeg må finne ut hvilken kake jeg skal servere på kvelden. Etter erfaring pleier man å bli så mett etter maten at man nesten ikke orker kake. Men en kake er jo ikke bare søtt og deilig, den er jo også til pynt!

KJØPE PYNT - Jeg må komme meg ned på senteret i dag for å se om jeg finner noe fint! Har valgt å ikke ha noe tema mtp gjestene, men selve festen er et tema. Også satser jeg på at gjestene går med farger eller hvitt.. Haha :-) Da passer de i hvertfall inn! Typisk at jeg selv ender opp med svart fordi jeg glemmer outfit til meg selv.. Men det får meg til å tenke på neste punkt.

FINNE KJOLE - På 17.mai gikk jeg med en veldig fin og blomstrete kjole som jeg lett kunne gått med, men så vil jeg ikke gå med det samme på to store dager så kort tid fra hverandre.

DRINKER - Dette er kanskje det på listen jeg kan stryke absolutt! Vi har så mye forskjellig alkohol som jeg har spart på fra hver reise. Så de skal åpnes på dagen min! Må nok kjøpe inn litt brus og juicer slik at vi kan mixe litt. Planlegger å ha en stor bolle med velkomstdrink også.

KJØPE INN TAPAS - Jeg skal selvfølgelig lage til all mat selv, men jeg må skrive opp hvilke retter jeg skal servere også huske å kjøpe inn alle ingredienser. Tenker laksewraps, rundstykker, hvitløkssmør, spanske kjøttboller, tunfiskrøre med hjertesalat, foccaciabrød, løk og tomatsalat, mangosalat og bruchetta. Må også huske et ostefat med kjeks og frukt :-)


im turning 25!!!!

Jeg må starte litt tidlig med planleggingen for jeg skal inn til Oslo den 15 og bli der en natt. Skal delta på Nouw-fest. Som dere kanskje har fått med dere, så er NOUW bloggplattformen jeg blogger for. Jeg har ikke vært med en eneste gang. Hver gang har jeg vært bortreist.. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å møte de andre bloggerne :-) Pga Oslo-turen blir bursdagen min litt hastverk siden den er dagen etter jeg kommer hjem. Så jeg må planlegge og gjøre mest mulig før 15!

Jeg håper og tror det blir en fin dag. Det er rart å glede seg, men samtidig grue seg. For jeg vet at denne dagen blir fin, men jeg vet også at jeg må gjennom en stor nedtur før den tid. Så er litt mix. Men jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre dette til noe hyggelig :-) Det er tross alt 25 års dagen min og jeg ELSKER bursdager! Bursdager er det beste!

Blir rart å feire uten Audun men jeg er sikker på at de fine jentene her i Arendal vil gjøre dagen min nydelig! <3 Nå håper jeg bare at solen samarbeider :-)

___________________________________________________________

følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Fine
,
Så moro@ Håper dagen blir knall bra!