MIN 25 BURSDAG

Hei dere. Endelig litt blogging fra meg. Jeg har gjort helt andre ting enn å være på pcen i dag, så først nå kommer det! Som noen av dere kanskje vet, så fylte jeg 25 år i går og da ble det null tid for blogging! Fikk hundrevis av snaps med fine gratulasjonsbilder og videoer! Ble så glad :-) Hadde jeg funnet litt ledig tid, så hadde jeg logget meg på her for å oppdatere litt. Men helt fra tidlig av, så gikk det i ett og her er litt bilder fra bursdagen min :-)
Jeg fikk besøk av lillesøsteren min på fredagen og hun er her enda. Lørdagen stod vi tidlig opp, spiste frokost også begynte vi å ordne til selskapet som startet kl 1900. Vi måtte også rekke internasjonal matmarked her i byen, så i 1300-tiden stakk vi ned for å møte en venninne av meg. Vi spiste ett grillspyd og stakk på polet også dro vi hjem for å forsette. Vi laget 13 retter tilsammen! Noe av det vi laget var foccacia, scampi i chilisaus, tacosalat, tikka masala, spanske kjøttboller, laksewraps, kyllingklubber i bbq-saus, ostafat osv. Ja, var masse å velge mellom og nesten alt ble spist opp!

its my birthday....

25 years...

Disse blomstene fikk jeg av svigerfamilien min. De stakk opp her tidlig på dagen for å gi meg gave og blomster! De hadde skrevet masse fine lapper om meg over hele buketten. Synes det var utrolig fint gjort! Også veldig kreativ! <3

Gjestene kom klokken 1900 og da var det rett på velkomstdrink som jeg hadde mekket. Det gikk litt fort for seg og jeg klarte å knuse et glass! Arg, så irriterende! Gjestene hadde ikke rukket å sitte seg ned, før vi måtte plukke opp glass :-O Uff.. Haha.

Til velkomstdrinkene så hadde jeg roseblader nederst også dyppet jeg hvert glass i sirup før jeg tok å dyppet de i strøssel. Synes de ble søte!
Vi pyntet hele leiligheten i skikkelig sommerparty-stemning med masse ananaser, flamingoer og sterke farger. Siden vi ikke har spisebord, så måtte jeg ta inn et hagebord og forskjellige stoler. Ble litt trangt her, men det var verdt det. Synes ikke det er så hyggelig å spise middag på sofaen når man er litt flere...
Her er kaken min. Laget en sjokoladekake (fra bunnen av), 4 lag med deilig smørkrem mellom og utenpå. Kjøpte spiselig gulldryss slik at det ble en skikkelig prinsessekake! :-)

Etter middag spilte vi litt forskjellige spill mens vi drakk litt cocktails! Var sykt koselig og på slutten kom en venninne av meg fra studiene i Oslo! Så utrolig kjekt! Jeg fikk masse fine gaver og koste meg. Savnet Audun, men han fikk ringe meg i noen minutter tidligere på dagen. Så da var det okei.

I halv tolv tiden stakk vi på byen og det var veldig kjekt. Litt mye folk, men jeg var med jentene og jeg koste meg!

_______________________________________________________________

I dag har jeg og Mariela vært på kino og før det var svigers her på lunch. Svigermor har bursdag i dag, altså dagen etter meg. Er ikke det morsomt? Så de var her med meg og Mariela i noen timer før jeg og Mariela stakk ned til byen. Arendal er sååå fint nå! Håper været holder seg slik at jeg kan vise henne noen strender her <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Julie
,
Så fint pyntet og så gøy at det er skikkelig gjennomført 😊 Elsker temafester, så ut som du koste deg<3
martaalise
martaalise,
Takk julie 😀❤️❤️❤️❤️ Jeg og!
nouw.com/martaalise