Mercado De La Boqueria

Hei dere. Jeg har mange tips om hva man må se og gjøre her i Barcelona, men mitt absolutte "must see"-tips er marked rett med Las Ramblas. Det er så mye godt og fint å spise! Enda finere er det for øyet faktisk. Alt er dandert og presentert så utrolig vakkert. Også har de mine favoritter der; smoothier, godteri, serrano skinke, frukt og masse sjømat! Mmmmm! Det er en drøm å gå der og jeg kunne vært der i timesvis og smakt på alt.
Godterier er nok supergodt men det er faktisk veldig lett å være sunn her! Jeg kjøpte meg to smoothier og ett grillspyd med jordbær. Det var riktignok hvit sjokolade på det, men det ble en veldig god og halv-sunn lunch for meg :-) Jeg smakte på pasjonssjuice som er min favoritt og ananas og kokos! Mmmm! Ble en sånn sunn Piña Colada, den siste! Haha! Her må dere komme dere om dere er i Barcelona. Dere finner den i midten av Las Ramblas og er ikke vanskelig å få øye på!
Sist jeg gikk her var med Audun i 2015 og jeg husker vi koste oss sånn! Det var litt varmere da, men vi har hatt strålende sol i dag altså. Dagen har gått til sightseeing og litt butikk-titting! En av dagene skal jeg handle litt mer. Gikk litt på siste giret på slutten. Men åhh som jeg elsker å være her!!!!!!!! Savner Audun fryktelig mye men jeg nyter dagene her med de andre :-)

Nå skal jeg hoppe ut av disse klærne og inn i noen nye. Vi skal ut og spise. Endelig! Vi har kun vært ute å spist én av dagene, så i dag skal vi ut å spise på restaurant :-) Hva gjør dere i dag?

___________________________________________________________________________

Følg gjerne kvelden min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Så fine bilder!! Der skulle jeg gjerne vært. Nyt kvelden😊 det har jeg prøvd å gjøre med netflix på senga. Klem.
martaalise
martaalise,
Ja der må du dra en gang <3
nouw.com/martaalise
Anette
,
Koselig. Kos deg masse i Barcelona
martaalise
martaalise,
Turid
,
Sukk, nam nam - her var det noe for enhver smak.
martaalise
martaalise,