Menneskeverd - dette er viktig

kjole//Gina Tricot, strømpebukse//Lindex, sko//Ellos

I dag har vi vært med svigers på foredrag i Risørhuset. Her har vi hørt på to foredrag, et om psykisk helse og et om menneskeverd av Geir Lippestad. Sistnevnte var veldig interessant og inspirerende å høre på. For en mann! Så sympatisk og så spennende å høre på. Kunne lett hørt på han i flere timer..

Det som var veldig spennende å høre på var hele historien helt fra hvor han var 22 juli, hva han tenkte og hvordan han ble advokaten til ABB. Men det som grep mest fatt i meg var når han fortalte om datteren sin som hadde en alvorlig sykdom og som døde for noen år siden, bare 17 år gammel. Han lærte oss, eller påminnet oss om menneskeverd. Å se alle og hvor viktig det er å anerkjenne og respektere andre mennesker. Det tror jeg mange av oss glemmer av og til. Vi er alle like mye verdt, uansett hvor og hvem du er.

Jeg er så glad vi tok oss turen hit. Vet det finnes mange forskjellige foredrag og man kan lett bli inspirert men jeg synes foredraget til Lippestad var noe helt annet. Det var innom både personlig historier men også ting jeg kan ta med meg videre, blant annet det jeg nevnte ovenfor. Vi må se hverandre mer.

Nå skal jeg lage en salat og svigermor skal lage fløtegratinerte poteter og kylling med bacon. Det blir en god middag det! Hva gjør dere i dag?

________________________________________________________________________________________________________________________

Følg mer gjerne på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ingvild
Ingvild,
Heldige dere! Alltid drømt om å høre på han..
martaalise
martaalise,
Åse
Åse,
Dette innlegget likte jeg veldig godt ❤
martaalise
martaalise,
IP: 82.99.3.229