Melissa Horn - gårdagens konsert

I går var det endelig klart for konsert med Melissa Horn som jeg har gledet meg sånn til. Dette er en av de beste artistene jeg vet om og det var andre gangen jeg var på konsert med henne. Fantastisk konsert!

Om det er noe jeg skal sette fingeren på så er det at mange av bakgrunnshistoriene til Melissas musikk var plutselig litt mer annerledes. Hun er veldig personlig i sine tekster og man har alltid en teori eller man prøver å tenke seg hva som er historien bak. Jeg har vært heldig som stilte på konsert med henne i Oslo 2013 sammen med en venninne, men da ble vi servert helt andre bakgrunshistorier som var litt dypere og som ga god mening. Men men.. Alt i alt var stemnigen, konserten og musikken helt fantastisk.

Audun var også fornøyd, selvom vi satt veldig tett og trangt. Det som var veldig fint med konserten var at hun sang og spilte mange av de gamle sangene som vi kjenner godt fra før av. Sanger som "Lät du henne komme nærmere", "vår siste dans" og "jag saknar dig mindre og mindre" var de sangene som fikk meg til å bli fan, så å høre de live er noe helt magisk! Og Audun kjente de godt igjen, siden jeg har spilt de hjemme sånn 100 ganger før. Den nye låten hun slapp før jul "Du går nu" er også en favoritt. Siste albumet er en seperasjons-skive og selv om jeg og Audun ikke skal slå opp eller gå fra hverandre så blir vi også separert snart - men på en annerledes måte. Er nok derfor den også går dypt inni meg.

Nei, jeg er forsatt superfan! Kunne ønske jeg hadde større baller og ble igjen for å ta bilde med henne. Men kanskje neste gang :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så ut som en utrolig fin konsert, hadde skikkelig lyst til å dra! Ho er veldig flink 😊
martaalise
martaalise,
Jaa <3 fantastisk!
nouw.com/martaalise