Melisa 18 år - overraskelsesfest

God kveld dere! Jeg har kommet meg veldig og er klar for å vise dere bilder fra festen på lørdag. Lillesøsteren min Melisa fyller 18 år kommende onsdag og for at hun skulle bli skikkelig overrasket så planlagte vi festen lørdagen før - som var for to dager siden.

Vi fikk hun ut av huset dagen før (fredag), slik at vi kunne begynne på kaker og pynt. Vi hadde store planer om å gjøre det skikkelig stort, så da trengte vi litt ekstra tid. Må også legge til at vi har planlagt dette siden sommer og mamma har vært x-antall ganger på butikken. Vi har også bestilt litt fra nettet og laget mye selv. Mens vi stelte istand fredag og lørdag var Melisa hos en venninne og planen deres var at de skulle på en fest hos noen venner av dem. Haha.. Trodde hun...

Oss og burdagsbarnet!! Kan ikke tro at hun fyller 18 år. Hun som alltid var så liten..

Dette bildet er tatt RETT før hun kom.. Tror vi var til sammen 30 stk om jeg har regnet riktig.. Ole (kjæresten til Mariela) og Audun dro for å hente henne og selv om de kom i dress og Audun skulle egentlig ha dratt dagen før, så reagerte hun ikke.. HAHA. Hun trodde de skulle kjøre dem på festen bare.. Men!! Når de nærmet seg huset så hadde Audun og de hengt opp et svææært laken over broen som er på motorveien rett før man kjører inn til oss. Det stod: "MELISA 18". Og da tror jeg hun begynte å skjønne noe..

Chanel stod klar før hun kom og når hun nærmet seg trappen opp så hørte vi "nei, tuller du, haha".. Og da hadde Melisa fått øye på alle lyktene og den røde løperen. Etter det så løp alle vennene ut til henne og hun ble så glad. Alle fikk en klem også ble det tatt masse bilder og skålt for bursdagsbarnet. Til velkomstdrinker så mixet vi to forskjellige cider. En med granateple og en med bringebær - ble sykt godt og friskt!

Vi laget også geleshots og de er med to forskjellige farger og smaker. Synd man ikke ser det på bildet. Nederst laget jeg med vodka og blåbær (lilla) og øverst vodka og bringebær (knall rosa). Det ble en fin "ombre" i lyset :-)

me and my boys

Her er det endelige gavebordet. Det var helt sinnssykt hvor mye fint Melisa fikk! Sko, champagne, klær, smykker, sminke, vin, treningsting ++ Av meg og Audun fikk Melisa og Mariela, som har hatt bursdag for 3 uker siden - en weekendreise! Jeg og mine to lillesøstre var i Riga høsten 2014 og det var en veldig koselig tur. Riga imponerte ikke noe særlig men oss tre i mellom hadde en veldig fin jentetur og jeg vil gjerne reise med de igjen. Spesielt til neste år når Audun muligens ikke kan reise med meg :-) Jeg har sagt at de kan velge hovedstad/by. Mamma hjalp meg med å lage ett kort med bilder av forskjellige steder som København, London, Praha og Paris. Så får det bli opp til de hvor de vil reise med meg! En topp gave om jeg skal si det selv! Haha.

Vår vakre mamma som har stått på som bare det. Til middag på festen laget hun pizza av halve pitabrød (fy søren de var god) + at vi serverte bruchettaer med forskjellig pålegg. Reker, avokado, forskjellige oster, pølse +++.

Av kaker ble det oreokake og min store dripping-cake. Utseendesmessig tok kanskje min mest oppmerksomhet men Mariela sin oreokake var seriøst den deiligste! Min favoritt!

photobooth

Vet ikke hva som skjedde her men for flere bilder kan dere trykke HER. Der er det mer bilder av hvordan vi pyntet osv :-)

Photoboothen ble en skikkelig "hit" og jeg er så glad for at vi strakk oss litt ekstra for å lage den! Jeg har hundrevis av bilder fra bursdagen og jeg kunne ønske jeg kunne legge ut alt... Men da må jeg kanskje dele det opp i 5 innlegg, haha :-)

Her er baren min og punchen er som dere ser - sykt svær! Den ble drukket for harde livet og jeg laget 3 slike porsjoner. Når vi spilte beerpong spilte vi også med punchen inni. Mitt lag tapte hver gang så ble på en snurr etterhvert.

Det er sykt kjekt å arrangere fester og jeg elsker å toppe det for hver gang men jeg må helt ærlig innrømme at det er deilig når det er over - men bare når det har blitt en suksess! Det er alltid en liten frykt før festen om at ikke alt skal få som planlagt og man vet jo ikke hvordan alt blir mottatt osv. Men nå sitter både jeg og de andre partyplanleggerne (mamma og de) med en deilig følelse og vi er lettet over at ikke noe gikk galt! Nå ser jeg frem til weekendturen min med søstrene mine når vi går inn i 2017! Har dere noen steder å anbefale?

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg gjerne oppdateringene mine på facebook HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

maddekk
maddekk,
Du er god. Utrolig koselig av dere å bruke så mye tid, energi og penger. Hun ve
nouw.com/maddekk
maddekk
maddekk,
Hun var nydelig😍*
nouw.com/maddekk
martaalise
martaalise,
Helene
,
For en utrolig fin overraskelse!😍 Er så gøy og få tur i gave, Paris er jo veldig fint da men det er jo litt dyrt men absolutt en by man må besøke 😊
martaalise
martaalise,
Ja i Paris var vi med mamma på jentetur i 2009! Elsket byen <3
nouw.com/martaalise
Line
,
For en flott familie dere er..
martaalise
martaalise,
melisaaurora
melisaaurora,
Dere er best <3 <3 Tusen takk for alt!!! Tidenes beste burdag :*
nouw.com/melisaaurora
martaalise
martaalise,
åhh er du på bloggen likevel? 😃 <3
nouw.com/martaalise
Celine
,
Hei, for en fantastisk fin bursdagsfeiring!! Men jeg ble så nysjerrig på den punsjen du laget, kunne du gitt meg oppskriften? 😊