Master Bedroom

Velkommen inn til vårt soverom! Vi er så fornøyd og det var så stas å gå å legge seg i går natt.. Bare lå å stirret på alt som vi hadde fått til i løpet av dagen.. Nå er rommet så behagelig og deilig å være i...

Mamma og Andreas lagde en veldig høy sengegavel til oss - etter vårt ønske. Vi har høye hotellputer bakerst, så da var det fint med litt høyde på den. Den er laget fra bunnen av og jeg synes den er så flott! Vi valgte sort skinn og knapper som passet til. Denne er helt lik den jeg har i Oslo, bare mye høyere.

Vi kjøpte også nattbordlamper i går og de fant vi på Clas Ohlson. Litt annerledes enn alt annet og jeg digger de!

Endelig fikk vi satt opp bildene jeg laget til Audun i ettårsgave i fjor. Vi feiret ett år sammen 1 mars og da ville jeg lage en litt personlig gave. Om noen vil finne frem gamle rammer og gjøre det samme;

Jeg laget ett bildet med et eventyr som lignet på historien vår surret inn i ett hjertet. Dette var vanskelig men ble veldig fint synes jeg. Det andre bildet er to skjeer som skal forestille meg og Audun, haha og det siste hvor lenge vi hadde vært sammen i sekunder, minutter, timer osv :-) Rammene fikk jeg av svigers og de var egentlig helt gull og ganske ødelagt. Så jeg sprayet dem og ordnet med innramming. Disse har vært i familien til Audun i mange, mange år, så det er litt spesielt at vi fikk brukt de! Laget et eget innlegg om det i mars som dere kan lese HER.

Vi fikk hengt opp gardiner, persienner og knagger. Så fornøyd! Hva synes dere?

Eneste vi mangler nå er å vise dere walk in closet og toalettet. Om dere vil se stuen kan dere se den HER og kjøkkenet HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer