"Marta, lov meg at du aldri tatoverer deg!!"

Helt fra jeg var 17 år har jeg hatt en greie med tatoveringer. Synes det var så kult og vakkert, men nå har jeg kommet over litt den fasen jeg hadde. Og er ganske takknemlig for at jeg ikke tok de tatoveringene jeg egentlig ville ha, for da hadde jeg angret den dag i dag. Jeg ville ha sleeve på den ene armer, ene låret helt tatovert, tatovering under puppene, deler av magen, ryggen og hele siden på magen dekket. Fjoff, så lettet over at jeg ikke gikk så laaaangt. Før var instagram newsfeeden min dekket av disse tatto-lovers/inspo sidene og jeg hadde mange planer om at en dag skulle min kropp bli skikkelig inc.Jeg kom ikke halvveis en gang, kanskje jeg visste med meg selv at det der er egentlig ikke meg. Jeg er vel ikke den typiske tatoveringsjenten.

Jeg har kun fem relativt små tatoveringer, noen med verdifulle enn andre. Her er fire av dem:

♥ Martini cocktail - Denne ble tatt på min bartender-tatto periode. "Alle" i gruppen min tok denne for det var tydeligvis noe alle der nede gjorde som var i bransjen. Haha. Ganske unødvendig for min del siden jeg ble mett på både tatoveringer og bartender drømmen når jeg kom hjem og innså at bartender jobben er egentlig en oppvaske og rydde jobb, og ikke var så glamorøst som jeg trodde. Men det kjekke og mest minneverdig med denne var at vi var en gjeng på ca ti stykk som gikk sammen dritings inn på tatoverings sjappen klokken tre om natten og skulle ha samme tatovering. Tror jeg fikk min gratis for han som jobbet der kunne spansk og satt pris på at jeg gjorde det samme! Haha :-)

♥ La princesa de mami - Kanskje den viktigste tatoveringen jeg har, og den jeg er mest stolt av. Denne tok jeg for å hedre min mamma og for å vise til hele verden hvor mye jeg elsker mamma. Tatoveringen er på spansk og betyr: Prinsessen til mamma. Det var en tid jeg var det skjønner dere ;-) Haha. Jeg tok denne mens jeg var i Magaluf og ringte henne to dager etterpå for å si det. Først ble hun sur men når jeg sa hva som stod så gjorde det ikke så mye lengre. Tror hun innerst inne liker den.

♥ Mariela og Melisa - Denne er også veldig verdifull. Den er skrevet med navnene til mine to lillesøstre formet i ett hjerte. Denne var sykt vond å ta, du kan ha så mye flesk du vil på ribbeina, det er forsatt dritt vondt! Men angrer ikke!!

♥ La dolce vita - Dette var min første tatovering og jeg måtte lyge om hva jeg het og hvor gammel jeg var, *spennende* Den tok jeg som 17 åring i Palma, tross jeg egentlig hadde lovet mamma og aldri tatovere meg. Haha. Jeg tok denne i august når jeg var to måneder på Mallorca uten familien. Mamma fikk vite det i oktober samme år i det jeg kom ut av dusjen når jeg bodde hjemme. Var så deilig å fortelle henne det, fikk kjeft da. Men var deilig likevel, for jeg hadde litt dårlig samvittighet selv om jeg var så lykkelig over at jeg hadde tatt den.

Kan ikke unngå å fortelle litt om piercing perioden min. Den startet ganske tidlig i tenårene og en måned før jeg fylte 16 år fikk jeg piercing i navlen. Jeg fikk piercing for en grunn, eller mamma fikk meg til å love henne at jeg aldri skulle ta tatovering om jeg fikk piercing. Gleden ble ganske kortvarig for meg da kroppen begynte å støte i fra seg smykket jeg hadde. Det ble løsere og løsere og den hang på veldig lite hud. Til slutt så endte jeg opp med å ha et hull i navlen. Jeg spilte basketballkamp og noen kom borti veldig hardt og da stod huden rett ut, hud på hver side, så helt jævlig ut. Og nå må jeg bøte med arr:

Heldigvis så står vanligvis den klumpen innover i navlen til vanlig. Den er bare litt øm nå siden jeg har operert. Men jeg burde absolutt fjerne den. For jeg kjenner den enda, er sånn rar, ubehagelig smerte når jeg bøyer meg. Kan det være arrdannelse tro?

Har du noen tatoveringer med spesiell betydning?

Marta Alise

Liker

Kommentarer