Marta 23 år

God morgen alle! Tusen takk for alle snappene og meldingene i går. Ekstra gøy var det dere som sang for meg! Haha.. Setter stor pris på alle! I går hadde jeg en kjempe fin bursdagsfeiring! Andreas, kjæresten til mamma har bursdag samme dag som meg så vi ble feiret sammen. Han fylte 55 år! Vi fikk god middag, sååå mange presanger, kake, og masse oppmerksomhet! Alle var samlet og det var så kjekk stemning. Akkurat slik en bursdag skal være! Nå er det ett helt år til neste gang.... Bare tuller! På lørdag er hovedfeiringen og da kommer det mange flere for å feire oss! Her er litt bilder fra feiringen vår i går:

Det var dessverre jævlig dårlig vær i Bergen i går. Så ble ikke noe feiring ute. Audun tok meg med ut for å spise lunch midt på dagen.

Senere kom alle for å feire oss.

Gavebordet - det ble ekstra stort siden vi var to

Mamma hadde laget deilig ostekake

Jeg fikk så mange fine ting. Sko, kjoler, smykker, gavekort, skrapelodd, interiør artikler, godteri!!!, utstyr til gopro camera, weekend tur til Amsterdam med Audun, men den mest kreative bursdagsgaven var dette pengetreet jeg fikk av Audun! Haha. Nå skal jeg plante det i hagen og bli millionær.

Dette er Nelia, hunden til stesøsteren min. Jeg håpte egentlig på at det var gaven til meg. Men det får bli neste år. Hun er så nydelig!

Nå har vi akkurat spist sen frokost og snart skal vi på en liten fjelltur og senere på svømming! Vi spiste så mye dritt i går.. Jeg drakk litt alkohol i tillegg. Ikke bra! Har dårlig samvittighet, haha! I dag har jeg startet med syklus to i dietten! Det er 17 nye dager! Oppdaterer dere på det senere.

Ha en fin dag alle sammen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer