Mariela 20 år

Gratulerer med dagen skjønneste jenten på jord! Tenk at du nå er 20 år gammel og kan dra på byen - på ordentlige utesteder! Gleder meg masse til å feire deg senere i dag! Synd vi er midt i en rettssak, ellers hadde jeg tatt deg med ut på en skikkelig kveldstur, om du skjønner hva jeg mener :-D Men det tar vi igjen!

Den dagen jeg ble 20 år var jeg i Magaluf på bartenderskole. Det var en søndag og alle var syke og dårlige etter kvelden før, så ingen orket å bli med meg ut for å feire meg. Av alle festene som var hver dag, så var det den eneste dagen alle skulle sove og bli hjemme. Da husker jeg at jeg savnet deg og de to andre (mamma + melisa) ekstra mye. Jeg sa i telefonen at jeg skulle kose meg ute med de vennene jeg hadde fått, men sannheten var at jeg la meg klokken ti den kvelden og følte meg veldig alene. Da lengtet jeg etter party-Mariela. Jeg vet at en bakfull søndag hadde IKKE stoppet deg, du hadde vært med ut uansett hva - kun for å gjøre meg glad.

Selvom du er min lillesøster har du også fungert som en storesøster for meg. Du har vasket spye av håret mitt når jeg har kommet hjem full, vært stille så mamma ikke skulle høre oss eller se meg, holdt de største hemmelighetene mine, laget mat til meg når jeg er sliten og sur, tørket tårene mine når jeg hadde kjærlighetssorg eller hadde fått en dårlig karakter, gitt meg gode råd om skjønnhet, matvaner og kjærester og stått ved min side når folk har vært slemme mot meg. Du er den snilleste personen jeg kjenner etter mamma og den som bryr seg mest om alle andre. De som får en liten bit av deg er verdens heldigste!

Du er min bestevenn og en av de veldig få jeg stoler på 100 %! Gratulerer masse med dagen din. Jeg er veldig glad i deg lillesøster!

Marta Alise

Liker

Kommentarer