mannemote på en mandag

(i samarbeid med Ellos)

God morgen! Er dere klare for å ta tak i mandagen? Akkurat nå teller jeg ned dagene til torsdag for da skal vi nemlig inn til Oslo for å være med på premierefesten! Tenk at serien jeg skal være med på har premiere allerede på torsdag. Wow! Jeg gleder meg sånn!

Men, la oss snakke litt om mannemote denne mandagen. Ikke akkurat noe jeg gjør ofte og jeg tror det er noen måneder siden Audun stilte opp på "dagens outfit"? Men fin er han og jeg synes den nye kåpen fra Ellos er så fin! Akkurat nå kan du få den til 30 %! Sjekk link nedenfor :-)

1, semsket jakke HER, 2. sort jakke HER, 3. Espirit jakke HER, 4. Parkas HER, 5. vårjakke HER, 6. Beige kåpe HER. (adlinks)

Jeg valgte ut mine favoritter og mange av de er på salg nå! Så om du synes at mannen din ikke kler seg godt nok, er kanskje en av disse jakkene en god idé å kjøpe inn ;-)
Veldig vanskelig å velge ett par bilder fra en shoot hvor 99 % av bildene var råfine! Tror vi brukte 5 minutter på å ta disse bildene. Tenk å være så fin som det her! Og kåpen er også helt fantastisk fin. Elsker at Audun går med noe annet enn sort, blir fort mye sorte klær og nå som det snart er vår er det fint med litt andre farger. Takk til kjæresten som stiller opp :-)

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Berit
,
Så kult med litt herremote. Skal gå inn og bestille til min kjære om de har rett str. Takk for fin blogg 😊
martaalise
martaalise,
:D Takk for at du leser!
nouw.com/martaalise
Anne-Mette
,
Hei. Hvilken serie skal du være med i? Vil gjerne se den. Syns du er en fantastisk inspirerende og flott blogger. Du har en fin blanding av mat,mote og hverdag, samtidig som du har personlige innlegg som man ofte kan kjenne seg igjen i.
Ønsker dere en fin dag!
martaalise
martaalise,
Hei Anne-Mette! Tusen tusen takk for fine ord! Jeg blir så glad av kommentaren din! Den kommer på torsdag på kanal FEM 2130! Min episode kommer om en stund da 😟 Men jeg gir beskjed! <3 klem til deg
nouw.com/martaalise
Helene
,
Jeg har kjøpt en sånn blå vaffeljakke lingnende til min samboer på ellos, den var veldig fin😍
martaalise
martaalise,
Vaffeljakker er så stilig synes jeg! Må få Audun til å gå med det...
nouw.com/martaalise