Måneden som gikk

Istendenfor å ha "uken som gikk", som alle andre har, så tenkte jeg å ha "måneden som gikk" og heller oppsummere hele måneden eller en og en uke. For det første så stresset jeg alltid med å rekke å lage "ukens som gikk" og for det andre så ble jeg aldri fornøyd med innleggene. Så fra nå av blir det "måneden som gikk" også av og til "uken som gikk", om jeg føler for det og at det blir et bra innlegg. Det er så irriterende å legge ut noe jeg ikke er fornøyd med. Spiser meg opp innvendig, haha :-)

Men, over til det innlegget skal handle om! FEBRUAR! En måned jeg ikke gledet meg til, men som viste seg å være ganske fin likevel!

månedens opptur

Det fineste som skjedde i februar var at jeg fikk bloggmotivasjonen tilbake. Jeg fikk motivasjon til å trene noe annet enn yoga og jeg er tilfreds med hvordan det ser ut her hjemme. Det er så deilig å være fornøyd! Har alltid syntes at det har vært noe å plukke på, men nå er det sånn deilig og fint her her og ingenting å klage på. Noe annet fint som skjedde i februar var at snøen kom og Arendal var nydelig de fleste dagene! Bare se på bilde over her. Sjekk den himmelen! Arendal er nydelig på vinteren når det er sol altså! Dessverre fikk jeg litt julesteming også.. Men men... Nå er jeg faktisk tilfreds med snøen også, så den kan godt holde seg borte i mars. Har lyst til å dra frem høye hæler uten å beskymre meg for å gli, løpe uten hansker og kose meg med litt mindre klær på!

månedens hendelse

Det gøyeste som skjedde i februar var uten tvil hytteturen til Hovden! Herregud så gøy vi hadde det! 3 dager med ski, vin og spill. Det er hyttekos det. Jeg kunne ønske vi ble mye lenger, men det får vi ta igjen senere. Andre ting vi gjorde i februar var å være med på boklanseringen til historielaget i Risør, vi hadde besøk av onkelbarna til Audun + at vi feiret valentinsdag med kino og middag. Det var en veldig fin og romantisk dag.

månedens tanke

Denne måneden har jeg brukt mye tid på å tenke på bloggen selvfølgelig. Føler jeg alltid gjør det.. Men siden det har vært morsdag og valentinsdag og 3 årsdag i vente - så har jeg tenkt masse på hvor heldig jeg er som har Audun og en fin familie. Man må stoppe litt opp i hverdagen å sette pris på de tingene som virkelig betyr noe. Tankene mine har også gått til Spania-turen vi skal ha med svigers i slutten av denne måneden. Jeg gleder meg! Vi har ikke solt oss siden september i fjor, så jeg føler for å bli litt brun og fresh nå. Føler jeg er så grå nå...

Månedens outfit

Jeg har fått tatt flere outfits enn jeg trodde. Februar er jo så kort og når jeg planlegger outfits så tenker jeg alltid én i uken, men denne gangen ble det litt mer. Alle klærne mine er merket på de ulike innleggene mine. Så om du vil finne noe av det jeg har på meg, så kan du trykke på kategori "mote og skjønnhet" også skrolle deg ned til du ser outfitet du leter etter :-)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Februar har, som dere ser, vært veldig fin! Nå gleder jeg meg til mars og alt det fine denne måneden skal bringe :-) I morgen skal jeg vise dere hvordan dere kan få det perfekte walk in closet! Tips og triks til hvordan vi har laget vårt :-) Stay tuned i morgen tidlig!

Marta Alise

Liker

Kommentarer