man må ikke hive seg på hver trend

Hmm.. Hvordan skal man være finest mulig? Hvordan skal man nå opp? Hvordan skal man klare å følge med? Og hvorfor er det så vanskelig?

Jeg synes trender er veldig kjekt. Både i motebildet, interiør og i skjønnhetsverden. Hva er nytt til sommeren og hva er <<inn>> til vinteren? Utrolig spennende om man er litt ekstra interessert i de tingene. Men så har vi det presset om å måtte se sånn og sånn ut. For ofte mister man litt seg selv... For avstanden mellom hvordan egen stil og trenden er for stor. Og plutselig tegner man nesen mindre, selv om den ikke trenger det, leppene større - selv om de er fine fra før av.. Og før man vet ordet av det, så shaver man seg i ansiktet - for alle andre gjør jo det. Dunhår? Nei, det skal vi ikke ha lenger..

På bildene over her så har jeg sminket meg helt vanlig, naturlig og enkelt. Men om jeg går ut slik, så føler jeg meg ikke helt trendy. Jeg føler meg bare helt vanlig, kjedelig. For det er jo inn med store lepper, som jeg ikke har. Overdreven glitter for å fremeheve skinnbein og noen voldsomme vipper som jeg var helt avhengig av før. Bare fordi alle andre tok det, så måtte jeg også.. Kan noen komme å hente den usikkerheten og kaste den i sjøen?

Det er klart at det er gøy med trender og alle skal få gjøre slik de vil, selv om det innebærer at noen vil farge håret blått og gå med crocs. Bare gøy det. Men man må ikke hive seg på hver trend. Jeg ser spesielt på instagram at "trend" er noe superviktig! Man må "overline" leppen, for det gjør jo Kardashian - og selv om det ser helt dumt ut - så gjør mange det. Hvorfor skal man prøve å få større lepper med leppestiften? Er målet å se ut som en klovn? Naturlig trutemunn er kjempefint, men kan dere tenke dere hvor trist det hadde vært om de med store lepper skulle prøve å gjøre de mindre? Nei, vent nå litt. Det var jo en trend det også.. Husker dere når vi tok dekkstift på leppene for å bli "kvitt" de røde/rosa naturlige leppene? Leppene skulle gå i ett med huden.. Noe så stygt!

Også er det den overdrevne bruken av highlighteren.... Fin den. På fest. På hytta. Alene. Som et nødrop om hjelp.

"Instabrowns" som alle skulle ha, og som nå ingen vil ha lenger... Passet på noen, men ikke på alle. Blant annet meg. Men jeg har aldri funnet mine bryn så det skal jeg ikke gå helt innpå.

Folk får gjøre som de vil, men om det er noen unge jenter der ute som føler at de MÅ hoppe på hver trend; Nei, dere må ikke det! :-) Det er kult å ta inspirasjon av trendene også gjøre det om til sin egen. Noen trender passer man til, noen ikke. Jeg liker å hoppe på trender som passer meg, de andre styrer jeg unna eller gjør litt om på. Man må ikke se lik ut som alle andre.

Eller synes dere dette er fint? :-) Haha!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linda
,
Haha må le litt av deg! Du skriver kåseri alt for sjeldent! Veldig morsomt og sant det du blogger om! Vi som er litt eldre har forstått dette. Man må ikke ha alt fordi trendene sier det! For noen år siden skulle alle ha tynne bryn. Glad jeg ikke hang meg på den trenden!
P
,
Enig for en gangs skyld
Monika,
Haha, flott innlegg, jeg elsket bildene! Og er helt enig i budskapet, man kan miste seg selv litt hvis man skal prøve å leve opp til alle "krav" man kan føle på fra omverdenen.
lykkejeger1.wordpress.com
martaalise
martaalise,
Takk for det Monika <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Kjempe flott inlegg!😊 Veldig enig med deg