Mål for våren - er dette overkommelig?

Nå synes jeg det er helt greit å si at våren endelig er her og det er så herlig. Jeg vil gjerne innvie april med mål jeg har for våren. Har dere noen konkrete mål? Jeg har tenkt på hva jeg vil oppnå før sommeren i flere uker og nå er jeg klar for å dele de med dere! (PS: var ikke dette baby bildet helt nydelig? Fikk nesten litt på baby selv, haha :-) men nei, vi skal ikke ha baby i år!)

Vårens mål:

1. Jogge ute - Nå har vi hatt et langt opphold uten trening pga reise, men vi er klare til å starte igjen. Det er jo så enkelt å komme seg ut på tur når været samarbeider 👏😂 Målet mitt er å trene mer ute og denne uken har vi allerede rukket 4 turer og flere skal det bli!

2. Lage sunn og god mat hjemme - Fra nå av, og frem til vinteren skal jeg ha minimalt med usunne oppskrifter her på bloggen og det skal også gjenspeile mitt virkelige kosthold! Jeg skal dele sunne og gode oppskrifter titt og ofte - for er det noe jeg elsker, så er det å mat-blogge!

3. Forberede meg til rettssak og prøve å være så positiv som mulig!

4. Blogge 2-3 ganger hver dag! Jeg har i det siste hatt opp til 4 innlegg om dagen, men i snitt er målet mitt på 2-3 innlegg, helst 3 selvfølgelig! Hva liker dere at jeg best blogger om?

5. Legge meg tidlig - Dette er litt flaut, men jeg har hatt som mål i flere år om å komme inn i en normal døgnrytme. Men pga at jeg har vært student, jobbet i utelivsbransjen, reist og festet en del, så har jeg aldri hatt en god døgnrytme. Jeg kunne ligge til 4-5 om natten å taste på tlf.. Og om jeg har en deppa periode, så ligger jeg i hvertfall våken om natten. Før påske var det helt sinnssykt... Glad jeg er over den perioden. Men mitt mål er i hvertfall å legge meg rundt 23.00 og stå opp rundt 08.00.. Har klart denne rutinen i en uke snart (minus i går når vi var på reise), så jeg har troen!

6. Sminke meg oftere -Dette er kanskje et teit mål, men jeg har lyst til å sminke meg oftere for jeg føler meg så mye freshere med et lag pudder på. Jeg har gjerne 5-6 sminkefrie dager i uken, men nå skal jeg prøve å jåle meg oftere opp!

7. Endre kosthold. Har noen av dere fulgt meg siden sommer? For da gikk jeg på 17 dagers dietten. Jeg gikk så mye ned i vekt.. Så i morgen starter jeg på nytt og skal endre kostholdet til det bedre. 17 dagers er enkel for det er mer en livsstilsendring enn en diett :-) Oppdaterer dere på dette om flere vil joine!

8. Slutte å utsette ting! Jeg vet ikke med dere, men jeg har en tendens til å utsette "ubehagelige" ting som for eksempel betale en regning, svare på mail, eller andre plikter som jeg må få gjort. Men nå når våren er her kjennes alt lettere og da skal jeg få unna ting som ikke er like gøy, slik at jeg slipper å ha de hengene over meg! Det er jo så herlig å kunne krysse av at man har fullført den ene eller de 10 tingene som er viktig å få gjort!

9. Lese nyheter - Audun er veldig flink til å lese aviser, nettaviser og alt han kommer over som er nyheter. Han synes det er så viktig å være oppdatert og vite hva som skjer utenfor Norge. Mens jeg er mer lat. Jeg synes det er kjekt å lese nyheter, men jeg finner ikke alltid tiden. Så fra nå av skal jeg lese 10 minutter nyheter hver dag, slik at jeg også kan bidra med samtaler rundt middagsbordet. Tror Audun synes det er kjedelig å diskutere med en vegg, haha!

10. Livet mitt sentrer seg rundt Audun og bloggen. Det er liksom alt for meg akkurat nå og deilig er det.. Så mange mål er i forhold til bloggen, som feks; ta finere bilder, lære kamera bedre å kjenne, inkludere meg selv litt mer, ta flere outfitbilder, huske å skrive hvor klærne mine er fra - slik at dere slipper å spørre hver gang, snappe mer, oppdatere instagram mer OSV 😃❤

Hva er deres mål for våren?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruKvernes
FruKvernes,
Hva går 17-dagers dietten ut på?
nouw.com/frukvernes
martaalise
martaalise,
Innlegg ligger ute 😃
nouw.com/martaalise
Elisabeth mammatilEmil
,
Når er rettsaken? Må han begynne å sone i år? :/
martaalise
martaalise,
Hei <3 13 april starter den og ja, tror det..
nouw.com/martaalise
Nina
,
Jeg er med på å begynne med 17 dagers dietten. Må ned noen kg før sommeren..
martaalise
martaalise,
Ragnhild
,
Jeg vil også ha et oppsumerende innlegg om 17 dagers dietten!:)
Skal love deg at jeg kommer jeg til å lese opp og ned i mente for nå fikk jeg det plutselig litt travelt før sommeren;)
-Hva går den ut på?
-Hvor mye gikk du ned sist?
-Gode oppskrifter

Osv. Vet det står litt fra før på bloggen men er så greit når ting blir samlet i et nytt innlegg også har du jo en idee til et nytt innlegg:)
Vi eeelsker jo å lese om dietter 😉
martaalise
martaalise,
Alt ligger ute nå. Har du sett? 😃 takk for tips til nye innlegg <3 det må du bare forsette å komme med! 😃
nouw.com/martaalise
Helene
,
Synest absolutt du kan nå de målene du har satt deg:-) de er absolutt overkommelige<3 er også veldig interessert i et innlegg om den 17dagers dietten. Blir noe av det samme, prøver og trene og spise Sundt, vite hva jeg skal drive på med neste år, skolefristen er jo 15april😳 Aner ikke hva jeg vil.. Stress! Håper du oppnår alle dine mål og jeg har troa på deg❤️
martaalise
martaalise,
Har du funnet ut noe mer om skole nå? Jeg håper også målene blir oppfylt!! 😋
nouw.com/martaalise