Mål for høsten

Visste dere at i dag er det 100 dager igjen av året? Det er dag nr 265. Ser litt på denne dagen som en sjanse til å starte fra scratch om man vil bli bedre til noe. For oss så blir det en veldig spennende men samtidig jævlig høst. Godt blandet innhold, både positiv og negativ. Siden det skjer så mye uforutsigbart så er det viktig for meg å ha et klart sinn, være rutinert og planlegge det som er viktig for å få det best mulig. Her er mine mål for høsten;

1. Holde motet oppe og prøve å være så positiv som mulig - Ja, det er en vanskelig tid og jeg har det ikke topp. Men jeg vet det finnes mennesker som har det mye verre enn meg og jeg prøver å trøste meg med at vi er to stk som skal gjennom dette sammen. Deilig å vite at man ikke står alene, uansett hvilken sorg eller usikker fremtid man går i møte.

2. Spise nok og ordentlig mat - jeg har slitt litt med apetitten siden rettsaken startet, men jeg klager ikke. Det har jo blitt litt mye alkohol og godt i sommer. Men jeg vil jo gjøre det riktig ellers blir det sånn sulting også plutselig veldig mye mat når apetitten kommer sammen med kvelden. Jeg vil tilbake der jeg var i sommer hvor jeg omgjorde oppskrifter til de sunneste, skrev mat innlegg her inne og la meg i seng med god samvittighet.
3. Legge meg før tolv hver kveld - en dårlig vane jeg har er å legge meg sent uavhengig av om jeg skal opp tidlig eller ikke neste morgen. Søvn er så viktig og det kjenner jeg ekstra på nå.

4. Ikke drikke annet enn vin i løpet av hele høsten - om vi skal i en bursdag eller noe annet gøy skal jeg bare holde meg til vin. Jeg legger sånn på meg av øl og blir utrolig dårlig av sprit.

5. Reise - Ja, vi vil selvsagt reise i høst. Vi vil overalt hvor solen er. Vi vil bort fra all stress og bekymringer. En storbyferie med litt romantikk er jo også på ønskelisten. Kanskje et sted vi kan kombinere begge.
6. Bloggen skal bli større - mitt mål er å hele tiden utvide bloggen. Å gjøre den bedre og bedre. Jeg klarer ikke dette uten dere lesere, men heldigvis blir dere bare flere og flere. Jeg blir så glad for at dere gidder å komme inn på her

7. Løpeturer - Dette er det punktet jeg har tyvstartet på. Etter at rettsaken begynte har jeg hatt behov for å bevege meg og være ute. Det er utrolig deilig for tiden og jeg må bare nyte det mens jeg har motivasjonen oppe. Jeg har blitt litt avhengig bare på en uke. Skal prøve å få løpt så mye som mulig før det blir kaldt og glatt på veiene. Jeg har dessuten meldt meg inn på et treningssenter her ved oss og der prøver vi å gå så ofte vi kan. Hittil har det blitt 3-4 ganger i uken.
8. Ta vare på kjærligheten. Dette er nok det letteste målet mitt. Vi er veldig forelsket men jeg vil at vi skal bli flinkere til å slappe av bare oss to. Blir litt mye her og der. Vi må bli flinkere til å si nei.
9. Shoppestopp! Nå kan jeg tenke meg at mange rynker på nesen. Jeg er jo veldig glad i å shoppe, men nå i høst skal jeg bare shoppe om jeg MÅ ha det. Først skal jeg klare ett viktig mål også kan jeg heller unne meg litt shopping.
10. Begynne å lese bøker. Alle rundt synes det er rart at jeg aldri har lest en bok i hele mitt liv. Vel, til mitt forsvar; jeg er veldig lat og trives best med tv som gjør underholdningen og jobben for meg. Jeg har bestilt en bok jeg kunne tenkt meg å lese og den har lagt på hyllen en måned nå. Jeg skal prøve å lese i 10 minutter hver kveld. Begynner smått. Den er på svensk da, men håper jeg får et bedre ordforråd likevel. Har også andre bøker i hyllen som både mamma og Audun synes jeg skal lese.
Har dere troen? Personlig tror jeg at jeg kommer til å slite med shoppestopp og boklesning.. Men jeg er obs på det og vil prøve å kjempe mot eventuelle tidstyver og butikkene. De punktene jeg er mest trygg på er kjærlighetspunktet for jeg er så sikker på oss to og vet at det er noe vi begge to vil + løpeturene for det er noe jeg virkelig trenger både fysisk og mentalt. Hva er deres mål for høsten?

Marta Alise

Liker

Kommentarer