Make your own smoothiebowl

Flere enn meg som sikler etter smoothiebowls på instagram? De som kun legger ut slike skåler er så flinke! Wow! Jeg måtte lage min versjon i dag og tenkte å vise dere steg for steg og hva som er typisk å bruke når man skal lage egen smoothiebowl. Veldig lekkert om man skal imponere til frokost eller kvelds!

Man kan bruke av det man har i kjøleskapet/fruktfatet eller i skapet men det som ofte går igjen på instagram er chiafrø, kokosflak og frukt og bær. Det går også an å bruke havregryn, yoghurter, rosiner, gojibær, spiselige blomster, etc, - bare fantasien setter en stopper!

Jeg brukte:

kokosflak, melon, ananas, chiafrø, yoghurt, eple

Slik gjør du:

Lag en smoothie først. Min er laget av 200 gr skogsbær, 1 banan, 2 sitroner og 2 spiseskjeer yoghurt - dette blir ca 4 glass eller 2 smoothieboller.

Ta frem alle ingredienser og la kreativiteten bestemme. Mine smoothiebowls er annerledes hver gang.

For å få "marble-effekt" er det fint å ta 3-4 dråper med yoghurt også ta en kniv gjennom rundt og rundt. Jeg har brukt fersken yoghurt for det er en av mine favoritter.

For å lage det litt ekstra fint har jeg laget hjerter ut av ananasen.

Jeg laget to smoothieboller og nedenfor er den andre. Ikke like fin som den men litt søtere siden den har større hjerter og melonbiter!

HER er en annet innlegg jeg laget i fjor om smoothiebowls.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
martaalise
martaalise,
maddekk
maddekk,
Ååå, smoothiebowls <3
nouw.com/maddekk
martaalise
martaalise,
veldig deilig!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Synest alltid de ser så utrolig gode ut! Men de Chia frøene de "blåser" seg jo opp, spiser du de bare sånn oppå sin du ikke har rørt de nedi eller rører du etterpå og lar det stå litt?:) så veldig fristende ut❤️
martaalise
martaalise,
Nei jeg rører lett også spiser jeg de! Men om jeg lager pudding med kokosmelk så lar jeg det stå over natten 😉
nouw.com/martaalise