LOS ALCÁZARES

Da var vi tilbake i Norge. Sykt irriterende. Jeg hater korte ferier. Det er ikke nok å være borte litt over en uke. Jeg trenger mer! Og nå vet jeg hva som venter meg her hjemme: ansvar, tidlige morgener og lange skoledager.

Men, jeg skal ikke lage et klage-innlegg. Jeg har hatt det superfint med mamsen på tur <3 Vi har hatt noe gøy å gjøre hver dag. Vi var heldige med været første halvdel av uken i Spania, men så ble det stygge skyer og regn. Da pakket vi en bag med det mest nødvendige og lå ut på veien for å finne solen. Vi kjørte nedover kysten og gikk innom byen. Dette innlegget er bilder fra første del av reisen vår.

Vi visste ikke helt hvor vi skulle underveis og hvilke byer vi skulle innom. Det eneste vi visste var at målet var Granada. Og på veien kjørte vi innom byer helt tilfeldig. Første byen var Los Alcazares. Den kom vi innom helt tilfeldig for vi kjørte feil. Her la vi merke til et langt og stort marked, så vi stoppet for å sjekke ut hva det var. Det så utrolig koselig ut!

Her hadde de marked med kristne og muslimer, en tradisjon de har hvert år. Der feirer de med god mat fra mange forskjellige kulturer, dyr og underholdning. Og det kuleste av alt; de var alle kledd i gamle middelalderske klær fra sin del av verden.

Det mest irriterende med besøket på markedet var at jeg og mamma hadde stoppet i Torrevieja for å spise. Så når vi kom frem til dette flotte markedet og så all maten, så var det så irr at vi var mette!!! Ahhh. De hadde så mye godt!

Etter markedet la vi ut på veien igjen og neste stopp ble Murcia. Bilder fra den delen av turen kommer i neste innlegg!

Marta Alise

Liker