Lørsdags-snikk-snakk

Jeg hadde egentlig planer om å blogge i går kveld og oppdatere dere litt men kvelden gikk til middag og kos hos svigers. Vi har ikke sett de på lenge siden vi har vært i Oslo så det var godt å få catchet opp litt. Vi er jo vant til å være med de ett par ganger i uken, så merker når det går for mange dager uten. I dag har jeg laget en eplesmoothie bestående av alle disse eplene over som er fra svigerforeldrene mine sin hage + kesam + ananas. Ble utrolig godt og litt stas siden det ikke er vanlige kjøpe-epler!

Her i Arendal har vi endelig litt ferie med late morgener, smoothier, turer, middager hos svigers og kos på sofaen om kveldene. Selvom vi bare har hatt en uke i Oslo så merker vi det veldig på kroppen. Det er slitsomt å være midt oppi en rettssak, i hvertfall for Audun.. Ellers var kvelden i går veldig fin, det er forsatt sommer her på Sørlandet og svigers hadde laget en god kjøtt-rett. Jeg fikk også litt rødvin også så vi på Norske talenter. Jeg elsker det programmet! Sent i går natt så vi en episode av den nye serien til Netflix; Narcos. Serien følger Pablo Escobar, sikkert den største og rikeste narkokongen i hele verden. Veldig spennende.

Vet ikke helt hva som driver meg i disse dager, tror det er alt stresset. Men jeg har så utrolig behov for å få beveget meg. Når jeg er ute lufter jeg litt tankene også slipper jeg litt av angsten jeg går å bærer på. I løpet av de siste 24 timene har jeg gått tre lange turer hvor den ene turen har bestått av trappetrening også. Jeg har ikke den samme motivasjon som før til å komme meg ut, nå er det mest for psyken. Det er så deilig etterpå. Sunt sinn - sunn kropp!

Utrolig gøy å våkne til 19.plass på blogg.no i dag. Jeg hadde over 6500 besøkene innpå her i går og det er veldig stas. Jeg setter uendelig pris på dere som har delt innlegg og kommentert. Jeg legger merke til hver eneste deling som er offentlig og prøver å like og kommentere alle :-) Dere er best! Hjelper veldig på humøret! I kveld skal vi forresten i bryllup i Kristiansand! Det blir kjekt. Jeg har ikke vært i bryllup på mange, mange år. Vanligvis har jeg antrekk og sko klart en mnd før, men det har vært så mye i det siste så jeg er helt blank og det er bare fire timer til vi skal være der... Uff.. Jaja. Håper dere har en fin lørdag. Kommer innom igjen å viser dere hva jeg endte opp med :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer