Lørdagskos

Det er slike kvelder som i går som får meg til å sette ekstra pris på livet. Vi hadde det så utrolig hyggelig rundt middagsbordet. Først spiste vi deilig taco og etterpå spilte vi spill. Dessverre vant guttene denne gangen men neste gang tar vi dem. Vanligvis pleier mamma sitt lag å alltid vinne - for hun sørger for det. Man kan nesten alltid spørre henne om hva som helst, og hun har ett godt svar. Men jeg og halvsøsteren min Christina, ødelagte litt, haha :-) Eller så var guttene ekstra gode! Synes Audun overrasker stadig vekk... "Hvilken kommune er de og de idrettsfolkene fra 1987 fra?" Audun har svaret... Føler noen har fått med seg undervisninger og nyhetsreportasjer som jeg aldri har lest eller fulgt med på..

Tidligere på dagen tok meg og Audun ett deilig spa som mamma og stefaren min Andreas sørget for, og etterpå bakte vi en deilig kake. Det ble en utrolig god ostekake istedenfor godteri på lørdagskveld og det var sååå verdt det! Legger ut oppskrift :-)

Nå skal vi kose oss med mamma og de og senere gå tur. Dagene begynner å gå veldig fort. Til uken skal vi på konsert med verdens beste artist Melissa Horn og dagen etter skal jeg operere visdomstann. Gruer og gleder meg forståelig nok... Noen flere som har operert det? Jeg har aldri gjort noe hos tannlegen så blir helt forferdelig!!! Håper dere får en fin søndag også snakkes vi om litt :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Det er så utrolig hyggelig med familiekveld <3 jeg så de hadde ordna spa på snap, det så utrolig koselig ut:) ostekake er noe av det beste jeg vet! Har du smakt fryst ostekake? Altså at den ike skal stekes men fryses! Vist ikke må du prøve det, er en anderledes oppskrift men kan sende på Mail <3
celinastamper
celinastamper,
Det hørtes utrolig koselig ut da <3
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Torunn
,
Høres ut som en herlig helg.
Må også bare få skryte litt av den nye bloggen din.
Er blitt utrolig stilig 😊

PS!Har operert ut 2 visdomstenner hos tannlegen.
Gikk så fint så. Ble bedøvet herifra og til evigheten,så kjente ikke noe.

Lykke til 😘
martaalise
martaalise,
Takk Torunn! <3 Det setter jeg veldig pris på å høre! Veldig fornøyd selv <3 Håper jeg også blir det, gruer meg fælt
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Helt enig <3 Mamma og de fikser! utrolig deilig!! Send meg gjerne <3
nouw.com/martaalise