lørdag - ett bilde i timen

Da var søndagen her igjen. Shitt, helgen går så fort!! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere lørdagen vår time for time - som en liten dagbok. Jeg har hatt slike innlegg før, men det er alt for lenge siden... Dere har etterspurt en video med en typisk dag for oss, men det har jeg ikke roet meg helt ned til å gjøre enda. Nærmeste jeg kommer er dette;

11.00 - Jeg står opp litt senere enn Audun og er lykkelig for at jeg har fått sovet ut. Ukedagene har vært tøffe med tidlige morgener og lange dager.

11.30 - Jeg er overlykkelig for at det er nydelig vær! Jeg slenger på meg treningstøy og bestemmer meg for å ta en tur. Men jeg må vente på at Audun kommer hjem fra handletur, så jeg svarer på litt kommentarer fra dere mens jeg drikker en kopp grønn te med masse sitron.

12.00 - Audun kommer hjem, slenger på seg treningstøy også går vi i ca 50 minutter. Det er helt nydelig vær og vi går kjempe fort mens vi prater om alt og ingenting.

13.00 - Vi er ferdig med turen og er svette og slitne. Likevel bestemmer vi oss for å hoppe litt i trapper. Vi har trent veldig lite i uken, så deilig med en dobbeløkt. Men jeg merket etter trappeøkten at jeg ikke hadde spist for jeg ble litt svimmel.

13.30 - Vi bestemmer oss for å dra hjem å dusje.

14.00 - Når vi kommer hjem får Audun en melding av et vennepar som vil treffe oss i byen. Vi hopper i dusjen og forter oss så vi rekker det!

14.15 - Jeg hiver på meg sminke!

Ett bilde med retusjering og ett uten. Ser dere hvilket som er berørt? Haha, prøver å lære meg retusjering. Hvor fantastisk er det ikke å ta vekk ringer under øynene og eventuelle kviser? #Nevertrustablogger, haha :-) Neida, skal ikke lure dere!

Elsker sminkekroken min! Tar alltid litt lengre tid når jeg sitter meg ned her å sminker meg, kontra når jeg står på badet...

14.30 - Nysminket og klar for å finne ut av hva jeg skal gå med...
Skikkelig rotete, men sånn er det når man lever i en koffert... Kunne vært verre!
14.45 - Vi treffer venneparet vårt i byen og bestiller en burger hver. Den var sykt deilig selv om jeg ikke spiser brødet og chipsen. Her er et bilde av hvordan den egentlig ser ut, og hvordan jeg spiser den. Tips til dere som vil ut å spise dere og unne dere noe godt, men forsatt spise litt magrere.

16.00 - Vi betaler og går fra restauranten. På vei hjem finner vi ut at vi vil ta noen outfitbilder, så Audun knipser i ett par minutter. Antrekksbildene kan dere se på forrige post ;-)

16.30 - Vi kommer på at vi ikke har noe hjemme. Hverken mat, dopapir, tannkrem osv. Så vi må på butikken og da går vi innpå senteret her i Arendals sentrum, nemlig Amfi Arena. Hver helg vi er hjemme er det som å komme hjem til en tom hytte. Vi har ingenting annet enn ett par egg og en ketchupflaske, haha :-) Underveis blir det ett par ting ekstra fordi jeg var så flink å husket gavekort jeg hadde..

Var ikke Audun nydelig her?

17.00 - Vi har avtale hos svigers men blir litt forsinket! Men vi kjører så fort vi kan..

17.15 - Vi er kommet frem til svigers og de byr på herlig mat og god steming! Vi fikk servert entrecote, salat, bakt potet, smør de hadde laget med noe urter og soppstuing. Til dessert fikk vi bær!

21.00 - Vi kommer hjem og får satt ut noen hagemøbler vi kjøpte. Det var ganske tomt her utenfor, men endelig har vi fått kjøpt inn til sommeren slik at vi kan sitte ute.

21.30 - Vi vasker litt klær og pakker for morgendagen. Jeg hiver i meg en halv liter med kald grønn te. LOVE IT!

22.30 - Jeg pakker ut det vi har kjøpt og lager det koselig til i stuen slik at vi kan slenge oss ned å slappe av!

23.00 - Nå sitter jeg her å blogger og Audun sover på armen min mens vi har Pirates of The Caribbean i bakgrunnen. Jeg elsker Jack Sparrow, han er så genial, herlig og morsom! Vi har en lang dag i morgen så vi skal legge oss om under en time! 

THE END

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Er utrolig gøy med sånne inlegg, får liksom en skikkelig innblikk i hverdagen deres!:-) kunne de litt forskjell på bildene du redigerte ja, er farlig når man lærer seg slik haha! Kan det ikke selv men har lyst å prøve. Men gir så fort opp når jeg ikke får det helt til når det gjelder sånne programmer 😟 sofakroken deres var utrolig fin❤️ Hvor har du kjøpt putene?:)
martaalise
martaalise,
Haha ja, men jeg er ikke noe ekspert så tror jeg blir avslørt ganske kjapt, haha 😊 Putene er kjøpt på IKEA, KID, Kremmerhuset og Dr.Lykke <3
nouw.com/martaalise