look at my new watch

(innlegget i samarbeid med Daniel Wellington)

God søndagskveld dere! Har dere hatt en fin helg?

I går var vi hos svigers og vi fikk som alltid servert deilig middag... Glemte å ta bilder men vi koste oss masse! Denne helgen har vært skikkelig rolig og fin. Hva har dere gjort?

Men nå tenkte jeg å vise dere min fine klokke. Mange av dere har allerede sett den på snapchat, men på torsdag i forrige uke knipset Audun noen fine bilder av den til bloggen. Jeg fikk valget mellom de klokkene på nettsidene deres og valget mitt falt på denne fine, klassiske og lyse klokken. Jeg er veldig fan av brunt og da spesielt denne typen. Den matcher så godt til kåpen min og støvlettene mine. Synes også det er veldig fint med en litt lysere klokke nå som våren er rett rundt hjørnet.

Classic Durham 40 mm sølv, har jeg og den finner dere her

Mange av dere har spurt meg om hva som er den perfekte valentinsgaven og her er jammen meg et godt alternativ; en Daniel Wellington klokke! Så klassisk, tidløs, fin og stilig! Elsker det rene designet og at den passer til alt! Og fra 2 til 14 februar kjører de en spesiell allehjertensdag-tilbud hvor du får med dette søte hjertet og en fin innspakningspose! Så da er du good til go på valentine! Eneste du trenger å gjøre er å velge den klokken du tror kjæresten din vil like best, klikke inn rabattkoden MARTAALISE også får du 15 % på hele kjøpet, vente på gaven også gi den videre, tirsdag 14 februar :-) Jeg gleder meg! Audun fikk en nydelig klokke av meg før sommeren i fjor og den har han gått med hver dag siden. Og han som trodde at han ikke var et klokke-menneske :-)

Nå skal jeg hive meg i treningsklær og komme meg ned på matten. 60 min yoga venter på meg!

Om du vil bestille klokke til deg selv eller til kjæresten din kan du trykke deg inn HER. Husk å skrive inn MARTAALISE i rabattkodefeltet slik at du får 15 % avslag på kjøpet ditt :-)

Vi blogges senere!

#danielwellington

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Så utrolig fin klokke! Og flotte bilder 😊
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
Marte
,
Kjempe fin klokke. Får håpe kjæresten min ser dette. Jeg får tagge han i dette, he he
martaalise
martaalise,
Janne
,
Flott klokke! Har du gode rabatter fra Ellos også, som du jobber for?
martaalise
martaalise,
Jeg jobber ikke på Ellos, men har samarbeid med de! De har 40 % på første kjøp 😊
nouw.com/martaalise
Ingvild
,
Bestilt 😊
martaalise
martaalise,
Håper du blir fornøyd 😃
nouw.com/martaalise
Victoria,
Så utrolig fin! 😊
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,