lluvia en NY!

Hello NY! Er alt vel hjemme? Hører det er sommer! Så deilig :-) Her har vi gått med paraply i dag, men for det meste har vi vært inne også kommet oss rundt med "yellow cabs", så det gjør ingenting. Vi startet dagen supertidlig og når vi ble sulten tok mamma meg med på en "diner" som hun hadde vært på før. Åhh fy søren den var bra! De hadde alt mulig og vi bestilte alt vi hadde lyst på. Mmm! Verdens beste frokost! Så nydelig. Vi hadde en grov baguett med tunfisksalat og avokado + ferskpresset juice + noe søtt. Men det var vanskelig å velge i jungelen av så ferske og deilige matvarer.. Vi må tilbake dit før vi drar..
Fine mamma.
Etter den lange og deilige frokosten dro vi på American Natural History Museum. Det var veldig interessant og noe som kan være kjekt å gjøre på en dag som dette. Det er det museumet i filmen "Natt på museet" med Ben Stiller. Kjente igjen masse fra filmen og lærte en del! Jeg likte mest avdelingen med indeanere og dyr! Men de har alt mulig! Alt du kan tenke deg!
Nå skal vi ut å traske litt igjen. Vi gikk på hotellet for å slappe av en liten halvtime med en stor fruktkurv. Så sunne tenker dere? Neida, vi kjøpte en croissant også ;-) Planen er å gå litt i butikker også på kino i Soho! China Town og sånn har vi ikke fått tatt enda pga været, men kanskje i morgen. Tusen takk for alle tips dere har kommet med! Skulle vært her myeeee lenger for å få rukket alt!

_________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Monica S J
,
Hei M 😊 Kos deg i NY - elsker den byen. To restaursnter som kan anbefales er spice market og teo. Begge ligger i meetpacking district og er noen av mine favoritter. Spent på din mening om du skulle gå dit. Hilsen Monica
martaalise
martaalise,
Hei Monica! Så denne kommentaren alt for sent... Skulle gjerne ha vært der og jeg skal nok til NY igjen <3
nouw.com/martaalise
Lise
,
Kjempe gøy å følge med. Legg ut mer 😄
martaalise
martaalise,
Haha så søt kommentar! La ikke ut så mye som jeg ønsket men skal prøve å lage en liten guide! Takk for at du leser Lise <3 <3 <3
nouw.com/martaalise