LIVET MITT SUGER

Føler dere noen gang at livet suger selv om alt er på stell og man egentlig ikke har noen grunn til å være deppa? Jeg ser rundt meg, og alt er perfekt. Men jeg føler meg ikke det. I dag er en sånn dag jeg helst skulle ønsket jeg våknet i et annet land, med sol og strand rett utenfor døren. Jeg er ikke akkurat lei meg, jeg er ikke sur, men jeg er jævlig slapp og i dårlig humør. Jeg har det bra altså, ikke tro noe annet. Jeg bare synes synd på meg selv og har en dårlig dag rett og slett. Til og med når jeg stod opp i elleve tiden følte jeg meg sliten. Hadde bare lyst til å gå å legge meg. Denne luksusen med å få stå opp når man vil osv, har jeg alltid ønsket meg. Og nå når jeg har den så syter jeg! Haha.. Jeg er så tragisk i dag.

I fjor på denne tiden satt jeg med bacheloroppgave, eksamen, jobb også hadde jeg akkurat fått meg kjæreste. Følte jeg ikke strakk til på noe, at jeg gikk glipp av alt som var viktig med skole og venner, og at jeg ikke var god nok uansett hvor hardt jeg jobbet eller presset meg. Men jeg var lykkelig! Det var et sånt stressmoment i livet som jeg egentlig har hatt hver eneste vår siden sent på barneskolen når nasjonaleprøver, gloseprøver og innleveringer startet. Hver vår og hver høst er forbundet med stress og slit! Og i år så har jeg ingen som forventer noe av meg, ingen eksamensgruppe jeg må møte på biblioteket, ingen jobb som tvinger meg opp hver dag klokken åtte om morgenen, ingen venner som MÅ ut hver torsdag, og ingen eksamensdatoer jeg må leve etter. Jeg er fri som fuglen, egentlig lykkelig hver dag, men i dag ER JEG SÅ JÆVLIG SLITEN AV MEG SELV. Kanskje jeg savner det livet hvor jeg har en jobb og skole?

Nei, jeg gjør ikke det. Det gjør meg bare mer kvalm av å tenke på det. Idag er en sånn dag hvor alt gjør meg kvalm. Klesvasken ropte på meg = jeg ble kvalm. Audun foreslo trening isted = jeg ble kvalm. Jeg begynte å lage middag = jeg ble kvalm. Alt er bare dritt! Selv om jeg ikke har de viktige problemene som sikkert mange sliter med rundt disse tider så klarer jeg likevel å bli stresset som om det skulle vært i fjor med skole og eksamen! Jeg stresser over at 1) Jeg mangler bunaden min, den er i Bergen. 2) Jeg har lest at det blir dårlig vær på Sørlandet på 17.mai, og det ødelegger årets kjekkeste dag. 3) Jeg har ikke fått kjøpt den bikinien jeg ønsker meg, og den er sikkert utsolgt nå. 4) Jeg har to kviser i ansiktet og jeg tørr ikke å ta bilder av meg for da er jeg redd noen påpeker det, selv om jeg er ganske heldig med huden min.

LIVET SUGER

Jeg prøver egentlig å si, uten at dere sikkert forstår eller at noe som helst har noe sammenheng med denne teksten; jeg trenger en FERIE! I går kveld satt jeg å søkte på reiser, hoteller, strender rundt om i verden. Jeg vil så gjerne vekk! Sammen med Audun, han og meg. Det er da vi er på vårt beste og lykkeligste!

Det hardeste med å ha slike dager som dette er at jeg innerst inne vet med meg selv at det er helt latterlig og overdrevent! Folk har det jo alltid verre! Ja, det var ukens syte-innlegg fra meg! Krysser fingrene for at livet mitt er tilbake i morgen. Håper dere har hatt en mye bedre dag enn meg, og for dere som ikke har det; det er lov å synes synd på seg selv av og til! Noen gang suger livet, selv om man er lykkelig 98 % av tiden! ♥

NB: Jeg blir kvalm av tanken på å gå i gjennom teksten for å finne skrivefeil, så dere får unnskylde meg om dere finner noen!

Så, over til dagens viktigste spørsmål i mitt liv: Har noen av dere vært i Sharm El Sheik i Egypt? Er dette noe dere anbefaler for ett kjærestepar?

Takk for svar! Nå skal vi få opp humøret mitt med litt Modern Family, det er så lættis! Haha!

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen!


Marta Alise

Liker

Kommentarer