Livet mitt i 30 bilder

God morgen chicas! I det siste har vi funnet på så mye gøy og alt har selvfølgelig blitt dokumentert på snapchat...

Lately on snapchat

1. En typisk del av frokosten min, bestående av skogsbærsmoothie, te og vann. 2. Ett av 100 kyssebilder. Blir litt mys klissklass. 3. Resten av frokosten min som alltid inneholder egg og yoghurt. Me love!

4. Meg som Audun. Haha!!! Ser dere hvor bra det ble? 5. Stuen etter noen timer vasking. Ja, vi pleier å rote det til i løpet av dagen! 6. Meg før kino med svigermor og søsteren til Audun. Girlsnight!

7. Meg og Helene på Regatta i Tvedestrand for noen helger siden. 8. Audun på stranden. 9. Tvedestrand.

10. Etter-bildet av pysjamas/trenings-klesskapet mitt. Før bilde er kun for de som følger meg på snap ;-) 11. Smoothie med spinat og bær. 12. Ei lita selfie.

13. Ei lite selfie til. Her var jeg helt død. 14. Fine planten vår i stuen. Ligner på en palme, sant? 15. Lavkarbo brødet mitt som jeg lager til Audun av og til. Oppskrift finner dere i "Mat og trening" eller på "søk" på forsiden.

16. Litt av ingrediensene mine til brødet. 17. Beste snappen jeg har tatt på lenge! "Slanking dreper". Ja den gjør faktisk det! 18. Brød under making, haha :-)

19. Audun legger alltid igjen søte kort til meg. Skjønneste mennesket som finnes på jord! 20. Litt av badet vårt. 21. En selfie med elskling.

22. Milkshake laget av svigermor. Hun hadde lettmelk, gresk yoghurt, bringebær, rips og mjødurt i. Sykt god! 23. En av mange dager vi har hatt på Hantho. 24. Audun med et fint håndkle, haha.

25. Åhh som jeg har hatt lyst på brunost de siste månedene! Og spesielt på vafler og i går fikk jeg det ønsket oppfylt! 26. Audun tar bind for øynene på bursdagsbarnet. 27. En selfie på verandaen til svigers. Sykt deilig med kveldsol!

snapchat: martalise

28. Jeg som lurer på hvor sixpacken min er... 29. Meg som alien.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
herregud så vittig når du tar Audun sitt fjes på dit hahaha det var så bra bilde, elsker snapchat filterene xD noen av de er så lættis. såå fint bilde av oss <3 haha
martaalise
martaalise,
:D haha ja vi ser ut som en mannekvinne! :-O
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Ja var så koselig å møte deg <3
nouw.com/martaalise