Livet med Chanel

På tirsdag hentet vi Chanel i Oslo. Jeg har blogget litt om Chanel før, men for dere som ikke vet det er Chanel vår familiehund. Hun har alltid bodd hjemme i Bergen med mamma og de men det siste året har hun bodd hos lillesøsteren min Mariela i Oslo. Nå har Mariela eksamen så da skal jeg ta over litt nå i mai. Hun er sykt morsom, lett å ha med å gjøre og skjønn! 

Jeg har alltid ønsket meg egen hund, spesielt når jeg bodde alene i Oslo å var litt ensom. Men når jeg møtte Audun så føltes det så feil for vi fant på så mye utenfor huset, reiste og da ville det vært så vondt å måtte dratt fra en hund hele tiden. Nå er jeg helt bestemt at jeg ikke vil ha hund for det krever så mye. Det er bare koselig om sommeren for da har man lyst til å gå ut på tur. Men om vinteren er det så kjedelig for den krever jo mer enn en tur. I går gikk vi to lange og en kort tur. I dag har vi gått en lang tur og det blir nok en til senere i dag. Akkurat nå sitter vi ute å blogger. Hun sitter ved siden av meg, hun er nemlig ansatt som min assistent.. Haha :-)

I går når vi gikk tur møtte vi en "villhund" - altså en svær hund uten eier eller bånd. Den var helt gal og jeg ble livredd. Chanel er ikke så hyggelig mot andre hunder så hun glefser til og da begynte den også. Den ville bare leke men den var så sykt stor og høy. Jeg er redd for store hunder fra før av, så jeg synes det var så ubehagelig når den begynte å hoppe på meg og på Chanel og Audun. Jeg skrek og begynte nesten å gråte.. Haha :-) Audun bare lo og tok Chanel opp, men da begynte den å hoppe opp da også. Var sykt ekkel opplevelse!
​Men men. Det er veldig koselig å ha Chanel. Hun er litt bortskjemt for hun kommer inn til oss i 6-7 tiden om morgenen og skal absolutt opp i sengen. Hun gråter om hun ikke får komme opp. Jeg står alltid opp tidlig for å gå på do og da løper hun ut av badet der hun sover for å så gå innpå soverommet vårt, haha :-) I dag sov hun i armkroken min i flere timer.. Så søt! Vanligvis ville jeg ikke tillatt hund i sengen men hun er så ren, lukter godt og liten..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

nettothoughts
nettothoughts,
Så nydelig hun er! Dere får kose dere masse som hundepassere 😊
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
Helene
,
Utrolig nydelig hund, har så lyst på hund selv. Skal virkelig ha meg det en gang, bestevenn uansett hva❤️ Hunder er så gode! Men enig med deg dær er også redd store hunder, skummel opplevelse du opplevde, opplevde noe lignende hær for litt siden når jeg var hundepasser, en veldig giret rottweiler som var uten bånd, fikk panikk.!
martaalise
martaalise,
Offa meg! Jeg hadde dødd!!!!!!!!!!
nouw.com/martaalise
melisaaurora
melisaaurora,
ÅHH SAVNER HENNE SÅNN
nouw.com/melisaaurora
martaalise
martaalise,
Hun savner nok deg og <3
nouw.com/martaalise
Katrine
,
Hunder er fantastisk. Har selv en engelsk bulldog. Feit og god julegris ♡ han veier nesten 40kg.
Snill som dagen er lang. Veldig god å ha på sene kvelder og på tur på kveldstid. Ingen som tør å nærme seg 😊

Kos dere med litt godt selskap
martaalise
martaalise,
Åhh de er jo så søte <3 <3
nouw.com/martaalise