Liten oppdatering på hvordan alt går

Vi er ferdig med femte dagen i dag og har igjen 7. Så vi er nesten halvveis. 28 april er lykkedagen hvor vi vender hjem til Arendal og blir der en god stund (håper jeg). Til nå har alt gått helt okei. Jeg tror ikke jeg har lov til å gå i så veldig detalj, men med tanke på Audun så har alt gått greit. Audun er veldig ærlig og holder seg til det han har forklart før og jeg tror det er et smart trekk. Om man hele tiden bytter forklaring og blir tatt i løgn, så vil nok det ødelegge en del. Audun har også siden pågripelsen i 2013 innrømmet sin del. Jeg håper han får noe igjen for det kontra de som har nektet og enda nekter.

Slik ser lagmannsretten ut. Det er litt mer intimt og gammeldags enn tingretten. Tenkte jeg skulle lage et innlegg for å forklare hvem som sitter hvor og hvordan ting foregår i en rettssal. Sikkert mange av dere som aldri har vært i en? Det som for eksempel er annerledes fra forrige gang det er et at det sitter en jury som skal være med å bestemme. Juryen består av helt vanlige mennesker som ikke kan ha tilknytning til noen av de tiltalte.

I går avga Audun sin vitneforklaring og det var så deilig å få det overstått. Når han skulle på, hadde jeg eksamennerver X 10! Så da lurer jeg på hvordan han følte det. Men jeg synes han klarte seg bra.

Vi har bodd på hotell rett ved siden av og midt på dagen har vi en time pause. I dag måtte Audun opp for å ta seg en liten hvil. Jeg synes så synd på han når han prioriterer søvn foran mat.. Da skjønner jeg hvor sliten han er. Jeg har i løpet av disse fem dagene kommet til lunch-tiden og slappet av frem til det. Audun som foreslår det fordi han unner meg ett par timer søvn, men den dårlige samvittigheten spiser meg opp... Jeg ville være tilstede alle timene, hver dag.

I skrivende stund er vi hos søsteren til Audun. Vi har vært med ungene og skal sove her i dag. Dette har vi gledet oss kjempe masse til for vi har savnet de skikkelig mye! I går var jeg ute å spiste med en god venninne som jeg både har studert og jobbet med. Koselig å se litt venninner også.. Til i morgen tidlig har jeg forehåndskrevet et innlegg, det er en fantastisk god oppskrift for dere som er på diett eller bare vil være litt ekstra sunn! Sender dere klemmer :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Masse lykke til, håper det ordner seg for dere♡
martaalise
martaalise,
charmina
charmina,
Lykke til! 😊
nouw.com/charmina
martaalise
martaalise,
Anne
,
Lykke til!
martaalise
martaalise,
Helene
,
Uendelig lykke til videre❤️ Håper virkelig alt ordner seg for dere, utrolig koselig at dere fikk dratt på besøk:-) har vært i en rettsak 2 ganger men det var med skolen, og det var utrolig lenge og sitte dær.. Du er så snill og flink som stiller opp vær dag for Audun, han er heldig som har deg❤️
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3 Så spennende da! Hva handlet det om da du var der?
nouw.com/martaalise