Listen over de teiteste kommentarene

Da har jeg endelig fått samlet de beste, nei - teiteste kommentarene jeg har fått på bloggen siden jeg startet.. Disse menneskene aner jeg ikke hvordan er, hvem de er, hvordan de ser ut eller hva de jobbber med, men de har én ting til felles i hvertfall, og det er at de elsker å spre hat på nett. Noen er skikkelig slemme, andre kvalme mens andre er bare utrolig latterlige og patetiske. Og sistnevnte skal jeg ta for meg her i dette innlegget.. De som kommer med de teiteste kommentarene i håp om å få andre til å henge seg på eller høre på de. Gode gammeldagse ryktespredere... Haha 😂

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6. Jeg kan ikke lage mat

Det er en viss leser her som kommenterer ofte at jeg ikke får lov til å legge ut oppskrifter fordi jeg ikke har gått noe kokke-skole eller tatt noe utdanning innen mat. Synes det er så merkelig kommentar og først trodde jeg det bare var tull.. Men får de kommentarene stadig vekk og enda mer nå som jeg publiserer 2 matinnlegg i uken. Jeg har bare gjort en endring og det er å la være å godkjenne hver eneste "du får ikke lage mat"-kommentar.

5. Audun er oppspinn.

Helt i starten av bloggen min så mente noen at jeg bare fant på Audun. Og når jeg viste til alle bildene jeg har delt av oss, så mente de at jeg bare fant på at vi var sammen og at Audun egentlig bare var en venn. Wtf?

4. At vi faker Auduns fortid og vår situasjon.

Noen mener - selv om jeg har blogget fra retten, vært på TV og i avisen og snakket om det - så er det bare tull. For å si det sånn; jeg kunne ønske!! Men det hadde kanskje vært noe rivende ruskende galt om jeg hadde klart å finne på en så "bra" historie med fortid og all mulige ting.

3. Jeg kan ikke gå med det jeg vil.

Siden magen min er den største på jord og bleik (????) så kan jeg feks ikke gå med skjørt eller vise meg foran andre i bikini. HAHA!

2. At vinnerene av konkurransene jeg har hatt er falske.

Dette er den nyeste hittil. Enkelte "blogglesere" mener jeg har funnet opp blant annet vinnerene av vippe-extensions og parfyme-konkurransen min. Alle har faktisk lagt igjen spor på min facebookside til bloggen men de tror jeg også har opprettet disse facebook profilene... Wow... Da måtte jeg i såfall ha faket kommentarer, kjærester og venner av de med fake profil. Hvor i all verden skulle jeg få tid til det?

1. At jeg er verdens styggeste person både innvendig og spesielt utvendig.Ja, trenger jeg å kommentere det en gang ?

Kiss kiss, haters ❤😂

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Kristin Jørgensen
,
Hahaha, dør av kommentaren din Pernille! Vist det er noe som er LATTERLIG, så er det deg!!!!!
martaalise
martaalise,
enig <3 😃 haha
nouw.com/martaalise
Trine
,
Håper virkelig du ikke tar til deg deg tullet der! jeg får masse inspirasjon av oppskriftene du legger ut og for vanlige folk så er det mer enn bra nok og veldig kjekt å kunne få litt middagstips! fortsett som du gjør du er flott både på innsiden og utsiden 😊
martaalise
martaalise,
Takk for fin kommentar Trine <3 Det var veldig koselig og snilt av deg<3
nouw.com/martaalise