Lillesøster i Arendal

I dag har vi hatt en helt nydelig dag i Arendal sammen med familie, både min og Auduns. Først var vi i sentrum med lillesøsteren min Melisa som er på besøk, også var vi oppe hos svigers sammen med en stor del av familien deres. Vi avsluttet dagen på Moysand, vi måtte jo vise Melisa de fine sandstrendene her nede på Sørlandet.

I sentrum var det sånn Se og Hør sommerturne. Så vi deltok på konsert og flaskegreier. Vi vant ikke altså, bare en kortstokk og badehåndkle. Men vi fikk gratis is, så vi var fornøyd!

Så koselig å ha Melisa på besøk. I dag sover hun hos noen venninner, men i morgen skal vi være med henne igjen. Hun blir her til onsdag også drar vi igjen på lørdag til Spania. Mine lillesøstre fra Bergen mens vi reiser fra Oslo.

Oppe hos svigers fikk vi pølser, vafler og skoleboller.. Åhh, jeg er faktisk mett enda! Eldste onkelbarnet til Audun fyller også år i morgen, så vi fikk endelig hengt opp piñataen som vi laget for en mnd siden.. Om dere vil se hvordan vi har laget den kan dere se video HER.

Piñataen ble en suksess helt til jeg fikk toppen av kjeppen vi brukte til å slå den, i pannen. Mistet synet i 2 min, men nå sitter jeg bare igjen med et lite kutt og en kul over øynene. Haha :-) Er ikke det typisk? Tenk om jeg bare hadde stått en meter til høyre eller venstre. Men men... Ungene fikk masse godteri og så ut som de syntes det var veldig gøy, så det var kanskje verdt det, 😂

Vi deltok også på Se og Hør flaske greier i Moysand. Det har ingen av oss vært med på før, men det var skikkelig gøy! Spesielt i Moysand for der måtte man svømme uti. Audun ledet og kom først til flaskene. Men siden man kun kunne velge en så ble det bare ett lodd for oss. Jeg løp ikke uti! Denne gangen vant vi et badehåndkle men vi gikk ikke å hentet det. Men det var ordentlig kult å se ALLE voksne løpe uti! Fikk mange kule bilder :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hanne
,
Pinjata er utrolig gøy. Synd at det endte med blått øye for deg. Men etter forholdene bra 😊 Så moro den se og hør konkurransen. God sommer til dere, Hilsen en fast leser
martaalise
martaalise,
haha ja :-O Heldigvis ikke blått 😉 Men ja, du ser kulen! God sommer til deg og søte Hanne <3 Hyggelig at du følger fast!
nouw.com/martaalise
Janne
,
Fine BILDER. Kos dere videre i sommer. Hilsen Janne
martaalise
martaalise,
:D Takk <3 i like måte!
nouw.com/martaalise
Kine
,
Jeg såååå deg!!! Turdte ikke å komme bort! Du er mitt store forbilde. Tenk at du bor i min by!!!
martaalise
martaalise,
:D så hyggelig! Du får komme bort neste gang!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig hyggelig med besøk 😊 kan tenke meg det ikke var digg og få den pinnen i panna, håper det går fint<3 utrolig kult det siste bilde, men hvorfor hentet dere ikke håndkle?? haha
martaalise
martaalise,
Fordi vi gadd ikke å stå i kø 😋 haha!
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
Im BACK! 😂
martaalise
martaalise,