lille julaften

GOD JUL

God morgen dere, og god jul <3 Denne morgenen har bestått av julefrokost, julestrømpen og tegneserier. Vi skal snart gå en liten tur med Chanel også skal vi se en julefilm :-) Vi har maks begrenset julegaver i år. Synes det var litt deprimerende med det første, haha. Men vi har hvert år prøvd å begrense julegavene og i år er vår første jul vi har klart det. Og som jeg skrev i noen blogginnlegg tidligere; julen er jo mye mer enn gaver!
På lillejulaften i går hadde vi deilig grøt sammen i stuen. Det var en idyll helt til vi klarte å velte melken utover hele stuebordet. Haha. Og stuebordet til mamma har sprekker ned langs kanten, så melken gikk under glasset, ned i rillene/sprekkene og ned en "etasje" i bordet. Uff :-P

Men det ble koselig likevel. Vi så to filmer. Hjelp, det er juleferie og ELF! Min favoritt <3 Alle MÅ se Elf! Den perfekte julefilmen.

Nå skal jeg ta bilder av julestrømpen min <3 Tenk at vi får julestrømpe enda. 25 år ass! Lurer på når vi ikke får det lenger, haha. Blir sikkert når jeg får egne barn :-) Så takknemlig!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tinaask
Tinaask,
Så fine bilder <3
nouw.com/tinaask
Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Utrolig koselig pyntet hus!<3
nouw.com/tinarodfjell