Likegyldige til 8.mai

Hei til alle fra Risør! Vi er i Audun sin barndomsby for helgen og skal kose oss her med lange turer og forhåpentligvis fint vær. Senere i dag skal vi lage litt mat her hjemme og dele en flaske vin. En skikkelig kjæreste helg med andre ord.

På vei til Risør møtte jeg en mann på Fiansvingen. Han var i full uniform og hadde akkurat vært å markert dagen i dag. Han spurte meg om jeg visste hvilken dag det var. Jeg svarte ja, mens jeg skalv litt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skalv, jeg tvilte vel litt på meg selv i et par sekunder. 9 april og 8 mai er lett å blande, i hvertfall om man har gjort det hele livet. Haha. Vi unge er kanskje litt likegyldige til slike datoer, men de er også utrolig viktige. Jeg oppfordrer alle til å vie alle veteraner og andre som kjempet for en frigjøring en tanke i dag. Jeg er veldig interessert i historie og synes det er så spennende med slike dager, hva som skjedde og hvorfor. Også er jo det flaggdag! Det norske flagget er verdens fineste!

Audun er ute å maler akkurat nå. Han står på som bare det!! Men jeg får litt angst når han sitter så høyt. Tidligere i dag stod vi opp for å gå på trening, jeg trente litt kondisjon og hadde ukens første og kanskje siste styrketrening. Synes det er jævlig kjedelig, jeg liker meg bedre på mølla. Nå skal vi ut å spise middag nede på bryggen. Jeg elsker Risør, i hvertfall når det er SÅÅ fint vær. Har dere vært i Risør? Skikkelig sommerby som jeg anbefaler ALLE å reise til i sommer ♥

Følg oss gjerne gjennom dagen på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer